Banner 980x90

RTA noslēdz sadarbības līgumu ar Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskolu "Saules skola"

Otrdien, 1.novembrī Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijā (RTA) viesojās Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskolas "Saules skola" direktore Inguna Kokina un izglītības metodiķe Digna Gordijenko.

Kopā ar RTA rektoru Edmundu Teirumnieku, profesionālās maģistra studiju programmas "Dizains" direktori Ainu Strodi, profesionālās bakalaura studiju programmas "Interjera dizains" direktori Diānu Apeli, 1.līmeņa profesionālās studiju programmas "Apģērbu dizains un tehnoloģija" direktori Silviju Mežinsku un 1.līmeņa profesionālās studiju programmas "Vides dizains" direktoru Vladislavu Pauru ciemiņi pārrunāja iespējamo sadarbību izglītības jomā.

Klātesošie apsprieda jau gaidāmo sadarbību V starptautiskajā zinātniski praktiskajā konferencē "Māksla un mūzika kultūras diskursā", kas norisināsies no 1. līdz 2. decembrim, kur "Saules skolas" audzēkņi piedalīsies modes skatē.

Tika ieskicētas arī nākotnes sadarbības ieceres saistībā ar audzēkņu izglītošanu par turpmākajām studiju iespējām pēc Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskolas absolvēšanas. Tikšanās beigās tika noslēgts un parakstīts sadarbības līgums starp RTA un Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskolu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)