Banner 980x90

RTA piedalījās izstādē "Rēzeknes uzņēmējs 2016"

No 25. līdz 26.novembrim Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas (RTA) pārstāvji piedalījās izstādē-gadatirgū "Rēzeknes uzņēmējs 2016", kur apmeklētājiem demonstrēja robotus, 3D printeri, studiju programmas "Interjera dizains" studentu diplomdarbus, sniedza informāciju par nesen atklātā Fizikālo procesu un lāzertehnoloģiju centra Lāzertehnoloģiju laboratorijas sniegtajām iespējām, kā arī ikvienam interesentam bija iespēja spēlēt datorspēli "Iepazīsimies".

Starp daudzajiem uzņēmējiem no Rēzeknes pilsētas un novada RTA bija vienīgā, kas izstādē pārstāvēja augstākās izglītības iestādi. Apmeklētāji izstādes laikā varēja vairāk uzzināt par lāzerpriekšmetu izgatavošanu, kā arī apskatīt prezentāciju par nesen atklāto Fizikālo procesu un lāzertehnoloģiju centra Lāzertehnoloģiju laboratoriju.

Daudzi apmeklētāji izrādīja lielu interesi par izstādē redzamajiem robotiem, 3D printeri un robotiem-sapieriem. Jaunākie apmeklētāji varēja izmēģināt, kā lido no 3D printera izgatavota lidmašīna. Izstādes laikā varēja arī apskatīt studiju programmas "Interjera dizains" studentu diplomdarbus, kuros bija redzams piedāvātais interjera dizaina risinājums dažādiem uzņēmumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)