Banner 980x90

RTA studenti un docētāji piedalās sporta aktivitātēs

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas (RTA) sporta nodarbību vadītājs Aivars Kaupužs iepazīstina ar sporta dzīvi RTA, ar basketbola komandas RTA/VRK sekmēm Studentu basketbola līgas turnīrā, kā arī ar to, kas jauns norisinās citos sporta veidos.

"Jaunajā 2016.gadā pirmā spēle bija pret LSPA komandu. Puiši ļoti labi nospēlēja Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā, uzvarot izbraukuma spēlē. Pēc tam gan tika sāpīgi zaudēts izbraukumā RTU ar trīs punktu starpību. Komandas ir ļoti līdzvērtīgas. Viss var izšķirties pēdējās sekundēs – viens rezultatīvs metiens, un rezultāts varēja būt savādāks. Zēni katru spēli cīnās ar vislielāko atdevi, vienīgi spēles laikā uzkrājas nogurums un spēles noslēgumā pietrūkst precizitātes. Regulārajā čempionātā vēl paredzētas trīs spēles – pret LSPA, RTU un Banku Augstskolas komandām. Mērķis – izcīnīt pēc iespējas augstāku vietu, lai varētu cīnīties ar potenciāli vājāku pretinieku. Noskaņojums komandā ir pozitīvs, un šobrīd puišiem ir arī nedaudz brīvāks spēļu grafiks," stāsta A. Kaupužs.

Jāuzsver, ka telpu futbola apvienotā RTA/VRK komanda piedalīsies Ludzas atklātajā telpu futbola čempionātā. Tuvākā aktivitāte paredzēta 17.februārī, kad būs gadskārtējais sadraudzības kauss Valsts robežsardzes koledžā, kur piedalīsies arī Ugunsdzēsības un civilās aizsardzības, kā arī Valsts Policijas koledžas kadeti. Sportiskās aktivitātes notiks neformālā gaisotnē, kur studenti varēs savstarpēji iepazīties, padalīties ar pieredzi. Norisinās RTA atklātais turnīrs volejbolā. Pieteikušās ir sešas komandas, tajā skaitā piedalās studentu komanda, bijušo studentu komanda, apvienotās komandas, Rēzeknes Tehnikuma komanda (RTA sadarbības partneri, kas regulāri piedalās akadēmijas turnīros). Piedalās arī personāls – RTA un VRK docētāji – Gunārs Strods, Ingars Gusāns, Aivars Kaupužs un Alens Indriksons. "Esam izveidojuši savu komandu "KEDA". Daudzi jautā, kāpēc tieši "KEDA"? Tie ir vitamīni, kas šķīst eļļā. Mēs – par veselīgu dzīvesveidu!" saka A. Kaupužs.

RTA Sabiedrisko attiecību nodaļa

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)