Banner 980x90

Sāk atjaunot autoceļu posmus Rēzeknes un Daugavpils apkaimē

Daugavpils, 3.jūl., LETA. SIA "Lemminkainen Latvija" šonedēļ sāk atjaunot asfalta segumu uz ceļa Rēzekne–Gulbene 19 kilometru posmā no Rēzeknes cauri Audriņiem, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).

Savukārt no 17.jūlijā tiks sākti remontdarbi uz ceļa Višķi–Nīcgale nepilnu divu kilometru posmā aiz Dubnas gandrīz līdz krustojumam ar šoseju Rēzekne–Daugavpils.

Šodien uz ceļa Rēzekne–Gulbene sākusies trases uzmērīšana un apaugumu noņemšana. Pēc tam sekos asfaltbetona frēzēšana. Remontdarbu zonā būs noteikts ātruma ierobežojums - 70 kilometri stundā, bet aktīvo darbu veikšanas posmos satiksme tiks regulēta ar luksoforiem. Būvdarbu gaitā tiks atjaunotas arī 12 pieturvietas.

Valsts reģionālā autoceļa Rēzekne–Gulbene posma būvdarbu līgumcena ir 3,1 miljons eiro ar pievienotās vērtības nodokli (PVN), darbus paredzēts pabeigt šoruden.

Uz ceļa Višķi–Nīcgale tāpat paredzēti frēzēšanas darbi un seguma atjaunošana, darbu līgumcena - 202 000 eiro ar PVN.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)