Banner 980x90

Sāk kursēt pirmie "Rēzeknes satiksmes" autobusi

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Otrdiena, 15.novembris, pašvaldības uzņēmumam "Rēzeknes Satiksme" bija zīmīga diena – maršrutā pa pilsētas ielām palaists pirmais autobuss apelsīnu krāsā (maršruts Nr.21 "Blaumaņa iela – Vipinga"), pilsētas informācijas portāls Rezekne24.lv uzzināja Rēzeknes pilsētas pašvaldībā.

Pirms pieciem gadiem pavisam jauna pašvaldības pasažieru pārvadājumu jomas uzņēmuma darbinieki tieši tāpat pirmoreiz palaida pirmajos braucienos nomātos "Ikarus" autobusus.

SIA "Rēzeknes Satiksme" vadītājs Jevgenijs Koršenkovs norāda: "Jāatzīst, ka jūtam kaut ko līdzīgu "dežavū". Tas ir saviļņojošs un atbildīgs brīdis. Tikai patlaban tehnika ir pilnīgi jauna, tāpēc vēl nesagaidām nekādus problemātiskus pārsteigumus. Šodien reisā tiek palaists pirmais no 25 jaunajiem autobusiem. Dienas laikā testēsim tajā visas sistēmas, lai koriģētu iestatījumus pēc nepieciešamības."

Ceturtdien, 17. novembrī, sāka kursēt vēl septiņi autobusi, savukārt pēc svētkiem – visi pārējie.

Svinīgajā brīdī uzņēmuma darbiniekus sveica Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs un viņa vietnieks Andrejs Rešetņikovs. Bartaševičs pauda pārliecību, ka visi lēmumi saistībā ar SIA "Rēzeknes Satiksme" bijuši pareizi un savlaicīgi, kā arī sirsnīgi novēlēja visiem šoferiem stipru veselību un veiksmi darbā, lai "riepas nekad nebūtu "gludas", un avārijas situāciju veidotos iespējami mazāk."

Savukārt šoferis Gunārs Rimša pirms izbraukšanas no uzņēmuma autoparka teritorijas norādīja: "Šodien pāršķiram jaunu lappusi SIA "Rēzeknes Satiksme" vēsturē. Patīkami, ka tieši man ir tas gods sēsties pie pirmā jaunā autobusa stūres un doties pirmajā reisā. Jāatzīst, ka man ļoti patīk jaunā tehnika. Tai ir daudz funkciju, kuras noderēs darbā. Viss ir pārdomāts un iekārtots tā, lai nodrošinātu maksimālu ērtību šoferim, kurš sēž pie stūres visu dienu. Jūtos laimīgs!"

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)