Banner 980x90

Samazinājies bezdarba līmenis, iespējama tiesvedība ar "Grindex", sals atgriezīsies 

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
Otrdien, 21.februārī, pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

Valsts apsver tiesvedību ar "Grindeks" akcionāriem par valsts akciju pārdošanu

Valsts apsver tiesvedību ar diviem lielākajiem zāļu ražotāja "Grindeks" akcionāriem par pagājušajā gadā valstij piederošo "Grindeks" akciju pārdošanu, kā rezultātā valsts, iespējams, zaudējusi divus miljonus eiro.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Lielbritānijā par Latvijas amatpersonas slepkavības plānošanu aiztur viesstrādnieci

Lielbritānijā par kādas Latvijas amatpersonas slepkavības plānošanu aizturēta viesstrādniece, šodien žurnālistiem pastāstīja Valsts policijas (VP) Kriminālizmeklēšanas pārvaldes priekšnieks Jānis Lazdiņš, kā arī Kriminālizmeklēšanas pārvaldes Slepkavību atklāšanas un personu meklēšanas nodaļas priekšnieks Romāns Jašins.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Algu pēc nodokļiem līdz 450 eiro pērn Latvijā saņem 44,1% strādājošo

Pagājušajā gadā Latvijā pamata darbavietā neto darba algu (pēc nodokļu samaksas) līdz 450 eiro mēnesī saņēma 44,1% darba ņēmēju, kas ir par 4,4 procentpunktiem mazāk nekā 2015.gadā, liecina Centrālās statistikas pārvaldes publiskotā informācija.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Bezdarba līmenis pērn Latvijā samazinājies līdz 9,6%

Latvijā 2016.gadā bija 95 300 bezdarbnieku, kas ir 9,6% no ekonomiski aktīvajiem iedzīvotājiem, liecina Centrālās statistikas pārvaldes publiskotie darbaspēka apsekojuma rezultāti.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Naktī uz trešdienu gaidāms sals līdz -10 grādiem

Otrdienas vakarā daudzviet Latvijā turpinās snigt, nakts pirmajā pusē sniegs vēl gaidāms Sēlijā un Latgalē, ceļi būs slideni, prognozē sinoptiķi.

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNGIlustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

KVV maksātnespēja valstij izmaksājusi divus miljonus eiro; interese par rūpnīcu gan no Ķīnas, gan Eiropas

AS "KVV Liepājas metalurgs" (KVV) maksātnespējas process valstij līdz šim irizmaksājis aptuveni divus miljonus eiro, aģentūrai LETA šodien pēc valdības sēdes sacīja Privatizācijas aģentūras (PA) valdes priekšsēdētājs Vladimirs Loginovs.

Foto: LETAFoto: LETA

Jaunie talanti izmēģina spēkus vokālajā konkursā "Ghetto Faktors"

Otrdien, 21.februārī, Valmieras Kultūras centrā norisinās "Ghetto Games" vokālais konkurss jauniešiem "Ghetto Faktors".

Foto: Anna Kalna/ Valmiera24.lvFoto: Anna Kalna/ Valmiera24.lv

Madonas novada domes priekšsēdētājs pārliecināts, ka RPIVA filiāle pilsētā netiks slēgta

No līdzšinējām sarunām ar Izglītības un zinātnes ministriju (IZM) un Latvijas Universitāti (LU) ir gūta pārliecība, ka Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas (RPIVA) filiāle Madonā netiks likvidēta, aģentūrai LETA sacīja Madonas novada domes priekšsēdētājs Andrejs Ceļapīters (V).

Foto: LETAFoto: LETA

Latvijas banku pelnītspējas rādītāji ir augstāki nekā ES

Latvijas banku pelnītspējas rādītāji ir augstāki nekā vidēji Eiropas Savienības (ES) valstīs, šodien preses konferencē sacīja Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) priekšsēdētājs Pēters Putniņš.

Pixabay.comPixabay.com

Uz grants ceļiem ievieš autotransporta masas ierobežojumus

Saistībā ar atkusni un nokrišņiem uz grants ceļiem praktiski visā valsts teritorijā ir sācies šķīdonis, tāpēc uz šiem ceļiem pakāpeniski tiek ieviesti autotransporta masas ierobežojumi - tiek liegta pārvietošanās transportam, kas smagāks par desmit tonnām, aģentūrai LETA pavēstīja AS "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Šadurskis: Ja skolu tīkla sakārtošana nesekmēsies, pedagogu algu pieaugumam naudas nebūs

Ja skolu tīkla sakārtošana nesekmēsies, kā iecerēts, tad arī plānotajam pedagogu atalgojuma pieaugumam līdzekļu nebūs, intervijā laikrakstam "Neatkarīgā Rīta Avīze" atzinis izglītības un zinātnes ministrs Kārlis Šadurskis (V).

Foto: LETAFoto: LETA

Skanstes tramvaja līniju varētu sākt būvēt 2018.gada vidū

Pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" šodien iesniegusi Centrālajā Finanšu un līgumu aģentūrā (CFLA) precizētu Skanstes tramvaja līnijas projektu un pie labvēlīgākajiem nosacījumiem būvniecība varētu tikt sākta 2018.gada vidū, aģentūrai LETA pastāstīja uzņēmuma pārstāvis Viktors Zaķis.

Riga24.lvRiga24.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)