Banner 980x90

SIA "KPK" – deratizācijas un dezinsekcijas pakalpojumi

Vēršoties pēc palīdzības pie SIA "KPK" kvalificētajiem speciālistiem ar ilggadēju pieredzi, jūsu ieguvums būs profesionāla un operatīva grauzēju un insektu iznīcināšana ar kvalitātes garantiju un individuālu pieeju katram klientam. 

Deratizācija jeb grauzēju iznīcināšana

Deratizācija ir pasākumu komplekss, kas tiek veikts ar mērķi iznīcināt kaitīgos grauzējus – peles un žurkas – un novērst to atkārtotu parādīšanos. Deratizācija ir būtiska nepieciešamība, jo grauzēji, meklējot barību, ne vien nodara kaitējumu dzīvojamo, saimniecības, ražošanas, noliktavu un citas nozīmes telpām, bet arī pārnēsā dažādas nopietnas infekcijas, kas apdraud gan cilvēkus, gan mājdzīvniekus. 

Grauzēju iznīcināšana ir droša un efektīva – deratizācija nekaitē ne cilvēka, ne mājdzīvnieku veselībai. Grauzēju iznīcināšana tiek veikta, izmantojot sertificētus līdzekļus atbilstošā veidā un koncentrācijā, tādējādi novēršot nevēlamo grauzēju iekļūšanu un to vairošanos telpās un ēku teritorijās. 

Uzņēmums "KPK", kura pamatdarbībā ietilpst deratizācija jeb grauzēju iznīcināšana, ir viens no lielākajiem deratizācijas un dezinsekcijas pakalpojumu sniedzējiem Kurzemes reģionā. SIA "KPK" pakalpojums – grauzēju iznīcināšana – tiek piedāvāts dažādas nozares uzņēmumiem – pārtikas un ēdināšanas iestādēm, skolām, bērnudārziem, veikaliem, veselības centriem un citas darbības sfēras iestādēm. SIA "KPK" piedāvātā deratizācija jeb grauzēju iznīcināšana tiek veikta visā Latvijas teritorijā.

Patstāvīga grauzēju iznīcināšana reti beidzas ar vajadzīgo rezultātu un var ievilkties uz vairākiem mēnešiem, tāpēc ieteicams laikus vērsties pie profesionāliem, pieredzējušiem un kvalificētiem speciālistiem. SIA "KPK" paveiks deratizāciju ātri, droši un efektīvi, izvērtējot katru situāciju individuāli un piemeklējot labāko deratizācijas metodi par izdevīgām cenām.

Lasiet vairāk: http://www.kpk.lv/pakalpojumi

Insektu iznīcināšana

Insektu iznīcināšana jeb dezinsekcija, ko piedāvā SIA "KPK", ietver sevī mehāniskas un ķīmiskas metodes ar mērķi likvidēt dažādus parazītus un novērst to iemitināšanos telpās un teritorijās nākotnē. Tarakāni, blusas, blaktis, skudras, pārtikas kodes, odi, mušas, lapsenes un citi rāpojošie un lidojošie parazīti, kā zināms, sagādā ievērojamu diskomfortu, turklāt pārnēsā dažādas slimības, kas rada nopietnu apdraudējumu cilvēka veselībai – sākot no alerģiskām reakcijām un infekcijām, līdz pat astmai. Tāpēc insektu iznīcināšana ir īpaši nepieciešama, ja mājās dzīvo bērni – mazo imunitāte nav tik spēcīga, lai varētu pretoties infekcijām, ko var izraisīt parazītu klātbūtne dzīvojamās telpās.

Viens no galvenajiem uzņēmuma "KPK" pakalpojumiem – insektu iznīcināšana – palīdzēs ātri atbrīvoties no problēmām, ko rada kaitinošie insekti, izmantojot mūsdienīgas un augstas efektivitātes metodes. SIA "KPK" veiks kvalitatīvu privāto un komerctelpu un teritoriju apstrādi pret blusām, prusakiem, kodēm, skudrām un citiem kukaiņiem cilvēkiem un dzīvniekiem nekaitīgā veidā visā Latvijas teritorijā. 

Vēršoties pēc palīdzības pie SIA "KPK" kvalificētajiem speciālistiem ar ilggadēju pieredzi, jūsu ieguvums būs profesionāla un operatīva insektu iznīcināšana ar kvalitātes garantiju un individuālu pieeju katram klientam. Lai novērstu insektu atkārtotu parādīšanos nākotnē, SIA "KPK" piedāvā veikt profilakses pasākumus arī pēc garantijas termiņa beigām. Insektu iznīcināšana iespējama, arī sadarbojoties ilgtermiņā – slēdzot līgumu par regulāru konkrēto telpu apkalpošanu.

Lasiet vairāk: http://www.kpk.lv/pakalpojumi

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)