Banner 980x90

SIA "Rēzeknes Namsaimnieks" jaunais vadītājs būs Pēters Dzalbe

Daugavpils, 28.marts, LETA. Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs (SC) kā uzņēmuma kapitāla daļu turētājs SIA "Rēzeknes Namsaimnieks" valdes priekšsēdētāja amatā apstiprinājis Pēteri Dzalbi, kurš amatam izvēlēts konkursa rezultātā, aģentūru LETA informēja Rēzeknes pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Jaunais uzņēmuma vadītājs būs atbildīgs par tā attīstību, projektu izstrādi un realizāciju, kā arī komunikāciju ar iedzīvotājiem. Savukārt līdzšinējais uzņēmuma vadītājs Vjačeslavs Spičs saglabās SIA "Rēzeknes Namsaimnieks" valdes locekļa amatu un turpinās pildīt lielāko daļu no saviem līdzšinējiem pienākumiem.

Dzalbe "Latgales mācību centrā" ir pasniedzis namu pārvaldnieka un nekustamā īpašuma speciālista mācību programmas, bet centrā "Buts" - komercdarbības pamatus. Bijis arī Daugavpils pilsētas domes Revīzijas komisijas priekšsēdētājs un revidents.

No 2010. līdz 2013.gadam viņš bija Daugavpils domes deputāts. Paralēli tam strādāja biedrības "Daugavpils namu pārvaldnieks" valdes priekšsēdētāja amatā, apsaimniekojot mājas Daugavpils teritorijā, palīdzot māju vecākajiem dibināt individuālas biedrības ar mērķi piesaistīt Eiropas Savienības (ES) struktūrfondu līdzekļus un pašvaldības grantus māju renovācijai un pieguļošās teritorijas labiekārtošanai.

No 2013. līdz 2017.gadam bija ievēlēts par Daugavpils domes priekšsēdētāja vietnieku, kur bija atbildīgs par pilsētas ekonomikas attīstību un ES struktūrfondu finansējuma piesaisti.

Jau vēstīts, ka atkārtotajam konkursam uz vakanto SIA "Rēzeknes namsaimnieks" valdes locekļa amatu pieteicās seši pretendenti.

Atkārtotu konkursu uz vakanto SIA "Rēzeknes namsaimnieks" valdes locekļa amatu Rēzeknes pilsētas pašvaldībai nācies rīkot, jo iepriekšējais konkurss noslēdzās bez rezultāta.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)