Banner 980x90

Uzsākta Rēzeknes slimnīcas piegulošās teritorijas rekonstrukcija 

Rezekne24.lv
Rezekne24.lv
Otrdien, 20.septembrī uzsākti SIA "Rēzeknes Slimnīca" centrālās ēkas piegulošās teritorijas rekonstrukcijas darbi, kuru laikā tiks ieviesti īslaicīgi transportlīdzekļu un gājēju kustības ierobežojumi, pilsētas informācijas portāls Rezekne24.lv uzzināja Rēzeknes pilsētas pašvaldībā.

Projekta realizācijas laikā auto īpašniekiem ļoti liels lūgums būt iecietīgiem un saprotošiem, un iespēju robežās personīgās automašīnas neizmantot, vai arī tās novietot slimnīcai blakus esošajās ielās, pirms tam pārliecinoties, ka automašīna netraucēs satiksmi.

Rekonstrukcijas darbu 1.etapa laikā (kustības shēmu skatīt pielikumā) transportlīdzekļu satiksme (atļautais kustības modelis iekrāsots melnā krāsā) un gājēju kustība (atļautais kustības modelis iekrāsots sarkanā krāsā) organizēta tādā veidā, lai nodrošinātu maksimāli netraucētas pārvietošanās iespējas neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta transportlīdzekļiem.

Autovadītājiem un gājējiem lūgums būt uzmanīgiem, ievērot uzstādītās ceļa zīmes un ar izpratni izturēties pret ieviestajiem īslaicīgajiem ierobežojumiem. Tuvākajā laikā informēsim par tālāko būvdarbu gaitu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)