Banner 980x90

Vai "nosarmojušu" šokolādi drīkst ēst?

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Šokolādē ir diezgan daudz tauku, un, uzglabājot to istabas temperatūrā, tātad siltumā, tauki ar laiku nonāk tāfelītes virsējā slānī, veidojot baltu kārtiņu. 

Šādu šokolādi drīkst ēst, tā nav kaitīga, vienīgi ārējais izskats vairs nav tik pievilcīgs. Lai izvairītos no baltās tauku kārtiņas, glabājot mājās ilgāku laiku, šokolādi vēlams turēt ledusskapī.

Raksts tapis sadarbībā ar "Latvijas avīzi

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)