Banner 980x90

Valsts robežsardze apbalvo Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas pārstāvjus

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Š.g. 22.janvārī ar Valsts robežsardzes priekšnieka pavēli Nr.101 par nozīmīgu atbalstu un personīgo ieguldījumu Eiropas kopīgās maģistra studiju programmas "Stratēģiskā robežu pārvaldība" izstrādē, licencēšanā, akreditācijā, programmas pasākumu organizēšanā un īstenošanā, Valsts robežsardze ir piešķīrusi apbalvojumus Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas pārstāvjiem.

Apbalvojumi piešķirti:

Mg.paed. Viktorijai Pokulei - Ekonomikas un pārvaldības fakultātes ārējo sakaru koordinatorei un Izglītības, valodu un dizaina fakultātes vieslektorei - Valsts robežsardzes apbalvojuma zīmi "Par nopelniem Valsts robežsardzes attīstībā" Nr.136 - par nozīmīgu ieguldījumu Valsts robežsardzes personāla profesionālās sagatavošanas sistēmas attīstībā, īpaši atzīmējot ieguldīto intelektuālo un profesionālo darbu pārstāvot Valsts robežsardzes intereses FRONTEX Apmācību nodaļas projektā "Eiropas Kopīgais maģistrs grāds stratēģiskajā robežu menedžmentā" sniedzot būtisku un nozīmīgu devumu Konsorcija līguma un projekta moduļu izstrādē, sniedzot profesionālu atbalstu risinājumu rašanai maģistra programmas ieviešanai Latvijā, maģistra programmas licencēšanas pasākumu sagatavošanā un īstenošanā, maģistra programmas akreditācijas pasākumu norisē, un maģistra programmas sekmīgā īstenošanā Rēzeknē.

Dr.sc.ing. Edmundu Teirumniekam - Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas rektoram, profesoram - Valsts robežsardzes Goda rakstu - par nozīmīgu ieguldījumu Valsts robežsardzes personāla profesionālās sagatavošanas sistēmas attīstībā, par sadarbības veicināšanu Eiropas robežu drošībā un robežsardzes augstākās izglītības jautājumos, nodrošinot Latvijas robežsargu profesionālās sagatavošanas sistēmā esošo izglītības pēctecību, īpaši atzīmējot ieguldīto intelektuālo un profesionālo darbu pārstāvot Valsts robežsardzes intereses FRONTEX Apmācību nodaļas projektā "Eiropas Kopīgais maģistrs grāds stratēģiskajā robežu menedžmentā", sniedzot būtisku un nozīmīgu devumu, profesionālu atbalstu risinājumu rašanai maģistra programmas ieviešanai Latvijā, maģistra programmas licencēšanas pasākumu īstenošanā un maģistra programmas sekmīgā īstenošanā Rēzeknē.

M.soc.sc. Dainai Znotiņai - Ekonomikas un pārvaldības fakultātes lektorei - Valsts robežsardzes Goda rakstu - par ieguldīto profesionālo darbu pārstāvot Valsts robežsardzes intereses FRONTEX Apmācību nodaļas projektā "Eiropas Kopīgais maģistrs grāds stratēģiskajā robežu menedžmentā", sniedzot būtisku devumu projekta procedūru izstrādē, maģistra programmas akreditācijas pasākumu norisē, un maģistra programmas sekmīgā īstenošanā Rēzeknē.

Apsveicam!

Valsts robežsardzes koledžas Izglītības koordinācijas nodaļas vadītāja D.Kupcāne

daiga.kupcane@rs.gov.lv 64603692

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)