Banner 980x90

Valsts robežsardzes koledžā asinis ziedo 52 donori

Š.g. 18.oktobrī Valsts robežsardzes koledžā, Rēzeknē sadarbībā ar Valsts asinsdonoru centra Latgales filiāli tika rīkota asins donoru diena. 

Asinis ziedoja 52 donori. Valsts robežsardzes koledžas pastāvīgais un izglītojamais personāls ziedoja kopā 26 litrus asiņu.

Ar donoru dienā ziedoto asiņu daudzumu iespējams palīdzēt 156 cilvēkiem, jo vienā asins ziedošanas reizē donors palīdz glābt vienlaikus trīs cilvēku dzīvību.

Valsts robežsardzes koledžas pārstāvji aktīvi sadarbojas ar Valsts asinsdonoru centra Latgales filiāli jau vairākus gadus un ir vieni no aktīvākajiem donoriem Rēzeknē. 

Foto: A.Vītols, VRK

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)