Banner 980x90

"Verems" šogad plāno vismaz 10% apgrozījuma pieaugumu

Rēzeknes Speciālās ekonomiskās zonas mežizstrādes uzņēmums SIA "Verems" pagājušajā gadā strādājis ar 3% apgrozījuma un 16% peļņas pieaugumu, liecina "Firmas.lv" informācija.

Uzņēmuma apgrozījums pērn bija 25,441 miljons eiro salīdzinājumā ar 24,879 miljoniem iepriekšējā gadā, savukārt peļņa sasniegusi 3,223 miljonus eiro salīdzinājumā ar 2,757 miljoniem pērn.

Kā norādīts vadības ziņojumā, peļņa tiks novirzīta iepriekšējo gadu zaudējumu segšanai.

Tāpat ziņojumā teiks, ka pērn, pateicoties veiktajām investīcijām, par 3% palielinājušies saplākšņa ražošanas apjomi - tika salīmēti 33 787 kubikmetri saplākšņa, kā arī saražoti lobītie finieri saistītajiem uzņēmumiem.

Savukārt šogad tiek plānots lielformāta saplākšņu ražošanas apjoma pieaugums par 12% - līdz 37,9 tonnām, savukārt apgrozījums varētu palielināties vismaz par 10%, tādējādi pārsniedzot 28 miljonus eiro.

"Verema" vidējais strādājošo skaits 2014.gadā bija 331 cilvēks. Uzņēmums pilnībā pieder AS "Latvijas Finieris".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)