Banner 980x90

Veterinārā klīnika "Ami's"

Veterinārā klīnika piedāvā pilna servisa veterināro palīdzību un mājdzīvnieku aprūpi. Veterinārā klīnika risina jebkuru ar mājdzīvnieku veselību saistītu problēmu.

Veterinārā klīnika

Veterinārā klīnika piedāvā pilna servisa veterināro palīdzību un mājdzīvnieku aprūpi. Veterinārā klīnika risina jebkuru ar mājdzīvnieku veselību saistītu problēmu. Klīnikas "Ami’s" pamata specializācija ir slimību diagnostika, ārstēšana un profilakse, pieaugušo dzīvnieku onkoloģisko problēmu risināšana, veterinārā stomatoloģija un dzīvnieku ķirurģija. Klīnikas specializētais piedāvājums ir mājas sesku veterinārā aprūpe.

Veterinārā klīnika "Ami’s" – tie ir pieredzējuši speciālisti, kas veic vispārējo dzīvnieku veselības pārbaudi, vakcinācijas, konsultē barošanas jautājumos, vajadzības gadījumā sniedz neatliekamo palīdzību klīnikas darba laikā. Pieejams arī dienas stacionārs.

Ja nepieciešams, padziļināta dzīvnieku diagnostika tiek veikta sadarbībā ar Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) Veterinārmedicīnas fakultātes un citiem pieredzējušiem veterināro slimību speciālistiem gan Latvijā, gan ārvalstīs.

Lasiet vairāk: http://amis.lv/lv/about/about-us/

Veterinārārsts

Veterinārārsts ārstē dzīvniekus un putnus, kuriem ir kāda veida veselības problēmas, kā arī konsultē dzīvnieku saimniekus par veicamajiem profilakses pasākumiem, lai mazinātu saslimšanas iespējas nākotnē vai novērstu slimību tālāku attīstību.

Veterinārārsts ar dzīvnieka saimnieku pārrunā novērojamās sūdzības un izmeklē dzīvnieku, novērtē viņa izskatu un uzvedību. Gūstot izmeklēšanas rezultātus, veterinārārsts izvēlas piemērotāko ārstēšanas metodi – medikamentus, procedūras, nepieciešamības gadījumā nozīmē analīzes vai papildu izmeklēšanu.

Ja ārstēšanai ir nepieciešama ķirurģiska iejaukšanās, veterinārārsts veic operācijas un uzrauga dzīvnieku pēcoperācijas periodā. Ārsts arī pieņem dzīvnieku dzemdības un novērtē dzīvnieku mazuļu veselību.

Veterinārārsts nepieciešamības gadījumā dodas mājas vizītēs pie slimajiem dzīvniekiem vai putniem, kur tāpat kā veterinārajā klīnikā veic izmeklēšanu un nosaka turpmāko ārstniecības plānu.

Lasiet vairāk: http://amis.lv/

Kastrācija un sterilizācija

Kastrācija un sterilizācija ir ķirurģiski profilaktiskie pasākumi. Savlaicīga kastrācija un sterilizācija ļaus izvairīties no dažādām problēmām, kas varētu rasties nākotnē. Šīs procedūras nodrošinās jūsu mīluļiem maksimālu komfortu, veselību un drošību mūsdienu mājas apstākļos.
Kastrācija un sterilizācija ir operācija, kuras laikā pilnībā vai daļēji tiek izņemti iekšējie dzimumorgāni, tādā veidā pārtraucot dzīvnieka iespējas radīt pēcnācējus. Operācija ieteicama jau agrā dzīvnieka vecumā.

Kastrācija un sterilizācija kalpo ne tikai kā kontracepcijas metode, bet arī uzlabo dzīvnieka veselību un pasargā no dažādām slimībām.
Piemēram, sterilizētas kaķenes tiek pasargātas no dzemdes iekaisuma, audzējiem, dzemdes un olnīcu vēža, savukārt kastrēti runči ir pasargāti no sēklinieku un prostatas vēža.

Nesterilēztiem dzīvniekiem parasti piemīt arī dažādi nejauki ieradumi. Piemēram, nekastrēti runči mēdz būt agresīvi, kā arī iezīmē telpas ar urīnu. Sterilizēti un kastrēti mājdzīvnieki kļūst mīlīgāki un tiem pastiprinās vēlme kontaktēties ar saimnieku.

Kastrācija un sterilizācija efektīvi uzlabo mājdzīvnieku veselību un pagarina to mūžu.

Lasiet vairāk: http://amis.lv/lv/useful-info/konsuljtacii-veterinara/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)