Banner 980x90

Viļānos norisinājies pludmales volejbola 2.posms

Sestdien, 22.jūnijā, Viļānu pilsētas stadionā norisinājās Viļānu novada atklātais čempionāts pludmales volejbols vīriešiem, kurš vienlaikus bija arī otrais posms Rēzeknes pilsētas, Rēzeknes novada un Viļānu novada atklātā Kausa izcīņas pludmales volejbolā vīriešu komandām, pilsētas informācijas portālu Rezekne24.lv informēja Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvaldes vadītāja vietniece Valentīna Svilāne.

Uz sacensībām ieradās 19 komandas no – Bērzgales, Dagdas, Ezerniekiem, Kaunatas, Līvāniem, Madonas, Rēzeknes, Ružinas, Salnavas, Šķaunes, Vecstrūžāniem un Viļāniem.

Pēc vairāku stundu spraigām spēlēm tika noskaidrotas četras labākās komandas. Pusfināla spēļu rezultāti: "Smirnovs" - "Pulkstenis" – 21:15 un "Šķaune" - "Brīvība" – 21:11. Pēc tam interesanta un sīva spēkošanās noritēja par trešo vietu, kurā Ezernieku komanda "Brīvība" (Viktors Tarakanovs, Vjačeslavs Dmitrijevs) izcīnīja uzvaru pār komandu "Pulkstenis" no Madonas ar rezultātu 21:18. Ļoti spraiga cīņa bija finālspēlē par pirmo vietu, kurā Kaunatas komanda "Smirnovs" (Žans un Vlads Smirnovi) ar rezultātu 25:23 uzvarēja komandu no Šķaunes (Jurijs Dmitrijevs, Normunds Muižnieks). Labākā spēlētāja kausu šajā posmā saņēma Vlads Smirnovs.

Nākamais posms - 6.jūlijā Dolomīta atradnēs "Pertnieki" pludmalē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)