Banner 980x90

Viļānos norisināsies Lauku dienas pasākumi

Daugavpils, 13.jūl., LETA. Šodien no plkst.10.30 Viļānos, Viļānu-Rēzeknes šosejas trešajā kilometrā norisināsies Lauku dienas pasākumi, aģentūru LETA informēja Viļānu novada domē.

Lauku diena Viļānos ir ikgadējā Latgales Lauksaimniecības zinātnes centra rīkotā izstāde, kas vienuviet ļaus iepazīties ar lauksaimniecības aktualitātēm, dažādu kultūru audzēšanas pētījumu rezultātiem, vērot lauksaimniecības tehnikas demonstrējumus, kā arī labi pavadīt laiku kopā ar ģimeni.

Lauku dienu Viļānos ir lielākais lauksaimniecības pasākums reģionā, dalībnieku skaits tajā ik gadu pieaug, šoreiz pārsniedzot 100 uzņēmumus un iestādes. Nepilnas dienas laikā Lauku dienu Viļānos parasti apmeklē vairāki tūkstoši interesentu. Te var atrast visu nepieciešamo lauku darbiem.

Lauku dienas gaitā darbosies arī darbosies amatnieku un mājražotāju tirdziņš, būs pieejamas atrakcijas bērniem lauku tematikā, notiks konkursi un citas aktivitātes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)