Banner 980x90

Viļānos noskaidroti labākie novusa spēlētāji

Publicitātes foto/ Foto: Lolita Malinovska
Publicitātes foto/ Foto: Lolita Malinovska

Sestdien, 21.novembrī norisinājās Viļānu novada čempionāts novusā, kurā piedalījās dalībnieki no Viļāniem un Rēzeknes, pilsētas informācijas portālam Rezekne24.lv pavēstīja Lolita Malinovska.

Spēles norisinājās dažādās kategorijās – sieviešu vienspēles un dubultspēles, vīriešu vienspēles un dubultspēles.

Vīriešu vienspēlēs katrs dalībnieks spēlēja ar katru un spraigās cīņās noskaidroja labākos spēlētājus. Par uzvarētāju kļuva Aivars Šutka, pārspējot Ilgvaru Gritānu tikai pēc labākiem papildus rādītājiem, trešajā vietā Aleksejs Šlapakovs.

Interesantas izvērtās  sieviešu vienspēles, kurās praktiski visas dalībnieces bija līdzvērtīgi spēcīgas. Saspringtā cīņā pirmo vietu izcīnīja Solvita Zvirgzdiņa, jo papildus rādītāji bija labāki nekā otrās vietas ieguvējai Annai Laganovskai. Atpaliekot tikai par vienu punktu, trešajā vietā ierindojās Leonīda Īriste.

Vīriešu dubultspēlēs pirmā vieta, uzvarot visās spēlēs,  – Ilgvaram Gritānam un Aleksejam Šlapakovam, otrajā vietā ierindojās Daniels Stivka un Linards Gaiduļs, savukārt trešajā vietā Sandis Bulduris un Matvejs Māris Morozovs.

Sieviešu dubultspēlēs uzvaru guva Anna Laganovska un Valentīna Šlivka, otrajā vietā ierindojās  Leonīda Īriste un Anastasija Fjodorova, trešo vietu izcīnīja Solvita Zvirgzdiņa un Tatjana Stivka.

Visi godalgoto vietu ieguvēji tika apbalvoti ar diplomiem un medaļām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)