Banner 980x90

Viļānos notiks Austrumlatvijas reģiona graudu un rapšu audzētāju konference

Daugavpils, 23.febr., LETA. Nākamnedēļ, 2.martā, plkst.10.30 Viļānu novadā, Viļānu kultūras namā notiks Austrumlatvijas reģiona graudu un rapšu audzētāju konference, aģentūru LETA informēja vietējā pašvaldībā.

Konferencē tiks piedāvāta jaunākā informācija par graudaugu un rapšu šķirnēm, mēslojumu, augu aizsardzības līdzekļiem un jaunāko tehniku.

Ar agroresursu un ekonomikas institūta aktuālākajiem pētījumiem un laukaugu šķirņu sēklu piedāvājumu 2017.gadam klātesošos iepazīstinās Agroresursu un ekonomikas institūta pārstāvis. Savukārt par ekonomiskajiem ieguvumiem, lietojot nano un bio elementus graudaugos un rapsī stāstīs SIA "AnAgro" vadītāja Anna Puiškina.

Ar 2016.gada izmēģinājumu rezultātiem klātesošos iepazīstinās un ieteikumus 2017.gada sezonai sniegs SIA "BASF" produktu attīstības vadītāja Baltijā Oksana Smirnova kompānijas SIA "Yara" menedžere Agnese Pinka, bet par graudu un rapšu pārdošanas iespējas Austrumlatvijā stāstīs Lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvās sabiedrības "Latraps" menedžeris Pēteris Stanka.

Sadarbībā ar Viļānu novada pašvaldību Austrumlatvijas reģiona graudu un rapšu audzētāju konferenci rīko SIA "Latgales Lauksaimniecības zinātnes centrs".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)