Banner 980x90

Viļānu novada domes priekšsēdētājas Ivanovas alga pērn bijusi 20 000 eiro

Rīga, 2.apr., LETA. Viļānu novada domes priekšsēdētājas Jekaterinas Ivanovas (S) atalgojums pašvaldībā pērn bijis 20 124 eiro, liecina Valsts ieņēmumu dienesta publiskotā valsts amatpersonas deklarācija.

Alga domē nav bijuši vienīgie Ivanovas ienākumi. Vēl 5743 eiro deklarēti kā ienākumi no saimnieciskās darbības vai komercdarbības no SIA "Aļņi AS", līdzīgi iegūti arī 2385 eiro no zemnieku saimniecības "Virši AG". 356 eiro novada vadītāja saņēmusi kā algu Latgales plānošanas reģionā (LPR), bet 663 eiro deklarēti kā maksājums no Lauku atbalsta dienesta.

Ivanovai nav deklarējamo uzkrājumu vai parādsaistību, taču viņas īpašumā ir pieci zemes īpašumi Kantinieku pagastā un Viļānos, kā arī zemes un ēkas īpašums Kantinieku pagastā.

Pērn domes priekšsēdētāja darbojusies kā pašvaldības uzņēmumu kapitāldaļu turētāja pārstāve, kā arī bijusi LPR attīstības padomes locekle.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)