Banner 980x90

Viļānu novada pašvaldība par 40 000 eiro iegādāsies jaunu mikroautobusu

Rīga, 4.sept., LETA. Viļānu novada pašvaldības vajadzībām tiks iegādāts jauns mikroautobuss, kas izmaksās 40 469 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN), liecina pašvaldības noslēgtais iepirkums.

Vienīgais pretendents pašvaldības iepirkumā bijusi SIA "Moller auto", kas transportlīdzekli apņēmies piegādāt par 33 445 eiro bez PVN. Līguma saistības uzņēmumam jāizpilda līdz gada beigām.

Šogad ražotajā mikroautobusā jābūt deviņām vietām, ieskaitot vadītāja sēdvietu.

Tirgotājam arī jānodrošina ne mazāk kā divu gadu vai 100 000 kilometru nobraukuma garantija, atkarībā no tā, kas iestājas ātrāk. Savukārt rūpnīcas garantijai virsbūvei pret caurrūsēšanu jābūt ne īsākai par sešiem gadiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)