Banner 980x90

Viļānu novadā vērienīgi svinēs Baltā galdauta svētkus

Daugavpils, 27.apr., LETA. Atceroties 1990.gada 4.maiju, kad Latvijas PSR Augstākā Padome pieņēma deklarāciju par Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanu, Viļānu novadā norisināsies vērienīgas Baltā galdauta svētku svinības, aģentūru LETA informēja Viļānu novada pašvaldībā.

Baltā galdauta svētku pasākumus Viļānu novadā 3.maijā plkst.18 Viļānu kultūras namā ievadīs Ivara Selecka dokumentālā filma "Turpinājums".

Piektdien, 4.maijā, no plkst.11 Viļānu pilsētas stadionā lieliem un maziem būs pieejamas dažādas izklaides. Pasākuma gaitā varēs apgūt svaru bumbu celšanas pamata prasmes, sekot līdzi muzikālajiem priekšnesumiem, piedalīties radošajās darbnīcās un izklaidēties piepūšamajās atrakcijās.

Plkst.14 Viļānu pilsētas stadionā izskanēs svētku koncerts "Mēs būsim tā, kā balta svītra karogā", tiks klāts Baltais galdauts, uzstāsies Viļānu novada pašvaldības kolektīvi un notiks mielošanās pie Baltā galda ar pašu sarūpēto cienastu, atceroties vēsturi un domājot par nākotni.

Turpinājumā plkst.17 paredzēts apvienības "Jubilāri" koncerts, bet noslēgs Baltā galdauta svētkus plkst.21 ballīte kopā ar grupu "Tranzīts" un DJ Aivi.

Pulcēties kopā pie viena galda, nākot ar savu simbolisku cienastu, šajos svētkos ir aicināts ikviens Viļānu novada iedzīvotājs un uzņēmējs. Ieeja svētku pasākumos būs bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)