Banner 980x90

Zemessargi kopā ar ASV karavīriem piedalīsies mācībās Rēzeknes novadā

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
Rēzeknes novadā no ceturtdienas, 4.augusta, līdz svētdienai, 7.augustam, norisināsies mācības "Rušonica 2016", kurās piedalīsies Zemessardzes 35.nodrošinājuma bataljona paaugstinātas gatavības rota, 34.artilērijas bataljons, kā arī ASV 3.kājnieku divīzijas karavīri, aģentūru LETA informēja Aizsardzības ministrija.

Šonedēļ notiks mācību komandvadības vingrinājums un lauka taktiskais vingrinājums, kura laikā karavīri un zemessargi trenēsies veikt aizkavēšanas uzdevumu.

AM atgādina, ka Nacionālo bruņoto spēku vienībās jūlijā un augustā turpināsies intensīvs vasaras mācību cikls. Mācību laikā pa Latvijas autoceļiem pārvietosies gan Latvijas, gan sabiedroto bruņoto spēku militārā tehnika, bet gaisa telpā lidos militārās lidmašīnas un helikopteri.

Iedzīvotāji tiek aicināti neuztraukties, redzot arī karavīru un zemessargu pārvietošanos ārpus militārajiem poligoniem un vienību izvietojumiem, tehnikas un cita veida aprīkojuma izvēršanu un pozīciju ieņemšanu dažādās Latvijas vietās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)