Banner 980x90

Žurnālistam Atim Klimovičam uz Kijevu līdzi devies arī videooperators Raitis Valainis

Žurnālistam Atim Klimovičam uz Kijevu līdzi devies arī videooperators Raitis Valainis no Aizkraukles.

Raitim ir 25 gadi, mācījies fotogrāfa specialitāti, vairāk nekā trīs gadus darbojies mācību filmu, raidījumu un reklāmu veidošanā gan kā operators, gan kā montāžas speciālists.

Raitis aktīvi iesaistījies arī jaunajā mediju iniciatīvā "Young Media Sharks".

Šī būs Raita pirmā pieredze filmēt šādos apstākļos. Kopā ar pieredzējušo starptautisko notikumu reportieri Ati Klimoviču, viņš ik dienas veidos sižetus neatkarīgajam medijam Kiev24.lv.

"Skatoties internetā reportāžas no Ukrainas, es aizdomājos par to, kā būtu, ja es būtu tur uz vietas; kā būtu, ja būtu viens no viņiem - liela daļa notikumos iesaistīto iedzīvotāju ir mani vienaudži. Pēc pāris dienām saņēmu negaidītu piedāvājumu atrasties pašā notikumu epicentrā un pildīt operatora pienākumus. Lai gan vienlaicīgi izjutu nedrošību un vilinājumu, sapratu, ka man ir jābrauc. Grūti prognozēt, ko domāšu pēc atgriešanās. Šis man vienlaikus ir izaicinājums, pārbaudījums un piedzīvojums," stāsta Raitis.

Turēsim īkšķus par Raiti, Ati un labajiem spēkiem Kijevā.

Jau vēstīts, ka Pilseta24.lv atvērs skatu uz Kijevas notikumiem latviešu reportiera Ata Klimoviča acīm. Atis strādā par reportieri kopš 1991.gada un ir viens no Latvijas pieredzējušākajiem karsto punktu reportieriem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)