Banner 980x90

Aizdomās par slepkavību Rēzeknes novadā aizturēts jauns agrāk tiesāts vīrietis

Rīga, 13.nov., LETA. Pagājušās nedēļas nogalē aizdomās par slepkavību, kas pastrādāta Rēzeknes novadā, aizturēts jauns agrāk tiesāts vīrietis, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Anastasija Laizāne.

Sākotnēji policija saņēmusi informāciju, ka Rēzeknes novada Silmalas pagastā noticis ceļu satiksmes negadījums. Ierodoties notikuma vietā, policisti noskaidroja, ka automašīna "Nissan" ir nobraukusi no ceļa un apgāzusies, bet automašīnas vadītājs gājis bojā. Veicot notikuma vietas apskati, noskaidrots, ka bojāgājušais ir dzimis 1951.gadā, un viņam konstatēti dažādi miesas bojājumi.

"Nedaudz vēlāk, turpinot procesuālās darbības un precizējot notikuma apstākļus, tika noskaidrots, ka cietušais gājis bojā vardarbīgas nāves rezultātā, proti, viņa ķermenī tika konstatētas vairākas durtas brūces," skaidroja Laizāne.

Veicot operatīvos meklēšanas pasākumus, jau pēc salīdzinoši neilga laika policistiem izdevies noskaidrot aizdomās turamo personu. Uz aizdomu pamata par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu aizturēts agrāk par mantiskā rakstura noziegumiem tiesāts 1999.gadā dzimis vīrietis.

Policistiem izdevies noskaidrot, ka aizdomās turamais un cietušais bija savstarpēji pazīstami. Todien, kad tika pastrādāts noziegums, abi pārvietojušies ar cietušā automašīnu, kādā brīdī starp vīriešiem noticis konflikts, un aizdomās turamais automašīnas kustības laikā nodarījis cietušajam miesas bojājumus, iesitot vairākas reizes ar nazi, bet vēlāk notikuma vietu pametis.

Aizdomās turamajam, kurš ir atzinies izdarītajā noziegumā, piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums. Policija turpina kriminālprocesa izmeklēšanu, kas sākts pēc Krimināllikuma 116.panta un paredz mūža ieslodzījumu, brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz divdesmit gadiem un probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)