Banner 980x90

Apgūsti lāzertehnoloģijas un mediju satura veidošanu tālmācībā!

Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas Mūžizglītības centrā (RTA MIC) ir noslēgusies tālmācības programmu "Lāzertehnoloģiju izmantošana inovatīviem risinājumiem tekstila un ādas izstrādājumos" un "Mediju studijas un komunikācija" īstenošanas pirmā kārta, kurā jaunas teorētiskās zināšanas un profesionālās prasmes apguva pieci kursu dalībnieki.

Tālmācības programmu izstrāde un īstenošana, kā arī jaunas mūsdienu prasībām atbilstošas mācību formas ieviešana bija izaicinājums ne tikai RTA MIC personālam, bet arī RTA docētājiem – programmu satura īstenotājiem. Tika iegūta vērtīga praktiskā pieredze.

Tālmācības dalībnieki aptaujās norādīja šādus ieguvumus:

* patīk, ka var mācīties sev ērtā vietā un laikā,
* īpaši organizēts izglītības sasniegumu novērtējums,
* tā bija iespēja apgūt autentisku tālmācības programmu, kas ir vienīgā Latvijā,
* ieguvu jaunas zināšanas un prasmes par lāzerapstrādes procesu, tā iespējām un pielietojumu darbībā tekstilmateriālu un ādas lāzerapstrādē,
* iegūtās zināšanas noderēs turpmākajā profesionālajā jomā,
* augstu vērtēju programmas docētāju profesionalitāti, kvalitatīvs nodarbību saturs,
* atbalstošs personāls programmas apguves laikā.

MEDIJU STUDIJAS UN KOMUNIKĀCIJA uzrunā tos, kuri interesējas par žurnālistiku un stratēģisko komunikāciju.

LĀZERTEHNOLOĢIJU IZMANTOŠANA INOVATĪVIEM RISINĀJUMIEM TEKSTILA UN ĀDAS IZSTRĀDĀJUMOS interesē tiem, kas vēlas apgūt pamatzināšanas par tekstila un ādas izstrādājumu lāzerapstrādi.

LĪDZ 31.MARTAM NOTIEK PIETEIKŠANĀS TĀLMĀCĪBAS OTRAJAI KĀRTAI.

Programmas norise: 1. aprīlis – 15. jūnijs.

Reģistrēšanās: https://www.rta.lv/mic_pieteiksanas_kursiem

Plašāka informācija un apguves izmaksas: Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas mājaslapā: https://www.rta.lv/mic_pakalpojumi?category=emacibas

Kontakti: e-pasts: muzizglitiba@rta.lv, tālr. 29336118.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)