Banner 980x90

Bērns iepazīst pasauli un attīstās kopā ar cūciņu Peppu

Pirmajos dzīves gados bērns uzņem ļoti daudz informācijas, apgūst jaunas un nozīmīgas prasmes, kā arī sāk iepazīt apkārtējo pasauli. To visu bērni lielākoties paveic ar rotaļāšanās palīdzību – ar spēlēm un rotaļlietām viņi izzina, izpēta, atklāj, izmēģina un mācās. Lielisks palīgs šajos procesos ir bērnu iemīļotie animāciju filmu tēli, kurus bērni jau iemīļojuši un labprāt iesaista savās rotaļās. 

Cūciņa Peppa ir viens no pirmsskolas vecuma bērnu iemīļotiem multiplikācijas tēliem, ko varam dažādos veidos un formātos redzēt arī rotaļlietu plauktos, arī "XS Rotaļlietas" e-veikalā: https://www.xsrotallietas.lv/preces/meitenem/komplekti-un-varoni/peppa-pig.html.

Cūciņas Peppas mīkstās rotaļlietas un figūriņas
Plašā klāstā veikala plauktos atradīsiet multfilmas "Cūciņa Peppa" varoņu rotaļlietas un figūriņas. Pieejamas gan mīkstās rotaļlietas dažādos izmēros, gan kolekcionējamās figūriņas, ar kurām var izspēlēt dažādas rotaļas, iesaistīt tās lomu spēlēs. Šāda veida rotaļāšanās ir bērniem dabiska un vēlama, jo viņi izspēlē dažādas dzīves situācijas, izmēģina un apzinās sociālās lomas, trenē komunikācijas prasmes un daudz ko citu dzīvei noderīgu.

Kāršu un bilžu spēles ar cūciņu Peppu
Jau nedaudz lielāki bērni, kuri gatavi apgūt krāsu, formu, skaitļu, burtu un citu zinību pasauli, var izmantot dažādas spēles ar cūciņas Peppas motīviem. Mūsu veikalā atradīsiet puzles, kauliņu spēles, kārtis, profesiju spēles un daudz ko citu bērna izglītošanai un izklaidēšanai noderīgu.  

Atklāj muzikālo pasauli kopā ar Peppu
Bērns atklāj un iepazīst pasauli ar visām maņām, tajā skaitā arī ar dzirdi. Un te būtiska loma ir mūzikai un mūzikas instrumentiem. Muzikālās pasaules atklāšana palīdz bērnam attīstīties daudzpusīgi un vairot intelektu, tāpēc vecākiem nevajadzētu baidīties jau ap gada vecumu bērnam piedāvāt rotaļām dažādus mūzikas instrumentus. "XS Rotaļlietas" interneta veikalā varat iegādāties vairākus mūzikas instrumentus ar cūciņas Peppas simboliku – bungas, harmonikas, stabuli, tamburīnu un citus.

Spēlējam "mājās" un "veikalos"
Pirmsskolas un vēl arī sākumskolas vecumā vienas no bērnu iecienītākajām rotaļām ir "mājas" un "veikali". Tas nozīmē, ka tiek imitēta mājas un veikala dzīve, kur katram ir sava loma, tiek iekārtota atbilstoša rotaļu zona, auklēti bērni, gatavots ēst, notiek tirgošanās. Bērni atdarina apkārtējo pasauli, savu ģimeni, sabiedrību. Tas ir lielisks sociālo prasmju apgūšanas treniņš. Lai šādas rotaļas bērnam būtu aizraujošākas un reālākas, varat iegādāties viņam spēļu virtuves komplektu, arī cūciņas Peppas mājiņu ar istabiņām un atribūtiem. 

Omulīgāka bērnistaba ar cūciņas Peppas grīdas puzli
Gan pašiem mazākajiem, gan lielākiem bērniem noderīga būs grīdas puzle, ko rotā omulīgā un košā cūciņa Peppa. Grīdas puzle ir labs risinājums, ja telpas grīda nav tik siltas, kā gribētos, jo tas ļaus bērniem droši un ērti pavadīt laiku uz grīdas, kas tomēr ir pati drošākā un labākā vieta bērna vispusīgai attīstībai. Grīdas puzle kalpo ne tikai kā mīksts paklājiņš, bet arī attīsta mazo, jo viņš pats var salikt puzli ne tikai plakanā formātā, bet arī kā kubu, ar ko rotaļāties.

Ja jūsu bērns nav cūciņas Peppas fans, bet jūsmo par kādu citu multfilmas varoni, arī tad atradīsiet "XS Rotaļlietas" e-veikala plauktos daudzas un dažādas attīstošās un izklaidējošās rotaļlietas ar aktuālo tematiku. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)