Banner 980x90

Darbu Rēzeknes domē sākusi Nautrēnu pagasta pārvaldes vadītāja un sporta skola treneris

Jelgava, 12.nov., LETA. Rēzeknes domes deputātu pilnvaras apstiprinātas Rēzeknes novada Nautrēnu pagasta pārvaldes vadītājai Līvijai Plavinskai (LP, VL-TB/LNNK, V) un Bērnu-jaunatnes sporta skolas trenerim Aleksejam Grehovam (S), aģentūru LETA informēja Rēzeknes pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs Kārlis Pozņakovs.

Abi deputāti pilnvaras ieguvuši, iepriekšējiem deputātiem Jānim Krišānam (S) un Edmundam Teirumniekam (VL-TB/LNNK) sākot darbu Saeimā.

Plavinska un Grehovs jau aizvadījuši pirmo domes sēdi. Grehovs ievēlēts Pilsētas attīstības, infrastruktūras un sabiedriskās kārtības komitejā un Kultūras, izglītības, sporta, veselības, sociālo un darba lietu komitejā, bet Plavinska darbosies Finanšu un budžeta komitejā.

Līdz šim Krišāna vadītās Pilsētas attīstības, infrastruktūras un sabiedriskās kārtības komitejas priekšsēdētājs tiks ievēlēts nākamajā komitejas sēdē 20.novembrī.

Jau vēstīts, ka Grehovs pērnā gada pašvaldību vēlēšanās bija desmitais populārākais saraksta deputāta kandidāts un palika pirmais "aiz strīpas", "Saskaņai" iegūstot deviņus mandātus domē.

Savukārt Rēzeknes novada pašvaldības darbiniece Plavinska pagājušajā gadā startēja uz pilsētas domi no Latgales partijas, nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" un "Vienotības" apvienotā saraksta.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)