Banner 980x90

Konkursā meklē labāko ideju vides objektam gājēju promenādei gar Rēzeknes upi

Rīga, 21.febr., LETA. Rēzeknes Tūrisma attīstības centrs izsludinājis konkursam "Vides objekta dizaina izstrāde Rēzeknes gājēju promenādē gar Rēzeknes upi", kas paredz līdz 1000 eiro naudas balvas, aģentūra LETA uzzināja centrā.

Konkursa mērķis ir rast ideju un veidot laikmetīgu, vizuāli izteiksmīgu vides objektu gājēju promenādē gar Rēzeknes upi, respektējot pilsētvidi un vienlaikus radot oriģinālu, Rēzeknes tēlam atbilstošu vides objektu. Konkursā var piedalīties jebkura fiziska vai juridiska persona.

Vides objektam jābūt proporcionālam vides mērogam - ne zemākam par diviem metriem, nepārsniedzot piecu metru augstumu - gājēju promenādē gar Rēzeknes upi, vizuāli kvalitatīvam gan tuvplānā, gan no attāluma diennakts gaišajā un tumšajā laikā, izgatavotam no eksponēšanai ārtelpā piemērotiem materiāliem un stiprinājumiem. Objektam jābūt izturīgam pret krasām temperatūras svārstībām, vēja brāzmām līdz 23 metriem sekundē, piemērotam eksponēšanai ilgtermiņā un veidotam trīsdimensiāli.

Pieteikumi konkursam jāiesniedz līdz 1.aprīlim Rēzeknes Tūrisma attīstības centrā.

Vides objekta projekta realizācijas izmaksas nedrīkst pārsniegt 12 087 eiro. Konkursa trīs labākie vides objektu autori saņems naudas balvas: apbalvojums par pirmo vietu ir 1000 eiro, otrās vietas ieguvējs iegūs 200 eiro, bet trešās - 100 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)