Banner 980x90

Mūžībā devies Rēzeknes Sporta pārvaldes vadītājs Nikolajs Krilovs

Rīga, 3.janv., LETA. Rēzeknes sporta dzīvē 2018.gada pirmā diena iezīmējās ar smagu zaudējumu - mūžībā aizgāja Rēzeknes Sporta pārvaldes vadītājs Nikolajs Krilovs, kurš šai nozarei pilsētā veltījis gandrīz deviņus gadus, aģentūru LETA informēja pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs Kārlis Pozņakovs.

Krilovs dzimis 1972.gada janvārī, pēc Rēzeknes 6.vidusskolas absolvēšanas mācījās Liepājas jūras skolā, tad apguva zināšanas Rīgas aeronavigācijas institūtā kā ekonomists-menedžeris, un arī turpmāk arvien papildināja savas zināšanas un prasmes. Praktiski visu savu apzinīgo mūžu bija aktīvs un veiksmīgs peldētājs, gūstot uzvaras Latvijas čempionātos un spartakiādēs, stāstīja Pozņakovs.

2010.gada sākumā Rēzeknes sporta treneri rekomendēja Kirilovu Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvaldes vadītāja amatam. Pozņakovs skaidroja, ka Krilovs Rēzeknē atjaunojis vairākas pilsētā aizmirstas sporta disciplīnas, mācējis aizstāvēt jebkura sportista nozīmi, aizrautīgi un mērķtiecīgi virzījis situāciju Sporta pārvaldes ēkas rekonstrukcijas procesā, un darbi ēkā pašlaik ir gandrīz noslēgušies.

"Ikkatrs, kurš pazina Nikolaju, atcerēsies viņu kā enerģisku un atbildīgu cilvēku ar atsaucīgu un labestīgu sirdi, ar dzirkstošu humoru, sportisku garu un ar pārliecību, ka Rēzekne vienmēr varēs lepoties ar saviem sporta čempioniem. Viņa sirds bija tik pārpilna ar rūpēm par daudziem jo daudziem cilvēkiem un daudzām svarīgām lietām, bet 1.janvārī sirds jutās nogurusi un apstājās," pauda Pozņakovs.

Krilova izvadīšana pēdējā gaitā notiks sestdien, 5.janvārī, plkst.11, Rēzeknes Vissvētākās Dievdzemdētājas piedzimšanas pareizticīgo baznīcā.

Rēzeknes dome izsaka dziļāko līdzjūtību Krilova ģimenei, tuviniekiem, kolēģiem un visiem pilsētas sportistiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)