Banner 980x90

Nakts melnumā Čornajas pagastā ezerā nomaldās četri cilvēki

Rīga, 4.jūl., LETA. Šonakt Rēzeknes novada Čornajas pagastā Rāznas ezerā apmaldījušies četri laivotāji, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests.

Izsaukums tika saņemts ap plkst.1. Izmantojot motorlaivu, glābēji apsekoja ezeru un cilvēkus laivā un uz katamarāna atrada apmēram viena kilometra attālumā no krasta. Glābēji cilvēkus nogādāja krastā un nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Palīdzot bezpalīdzīgā stāvoklī nonākušiem dzīvniekiem, vakar glābēji Ķekavas novadā atbrīvoja zvejas murdā sapinušos roni, Jaunpils novadā no divstāvu saimniecības ēkas jumta nocēla savainotu stārķi, bet Semafora ielā Jūrmalā no koka nocēla kaķi, kurš saviem spēkiem nevarēja tikt lejā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)