Banner 980x90

Rēzeknē pieaudzis starptautisko zvanu skaits

Pagājušā gada laikā starptautisko zvanu skaits, kas veikts Latgales reģionā, ir pieaudzis līdz apjomam, kāds līdz šim novērots tikai Rīgā. Īpaši daudz starptautiskie zvani veikti no Rēzeknes un Daugavpils.

No Latgales reģiona vislielākais starptautisko zvanu skaits tiek veikts tieši uz Austrumu kaimiņvalstīm valstīm, kurās dzīvo visvairāk īslaicīgi izbraukušo tautiešu un patstāvīgi dzīvojošie Latvijas iedzīvotāju radinieki – Krieviju, Baltkrieviju un Ukrainu. Īpaši liels pieaugums Latgales reģionā veikto zvanu skaitā bijis manāms tieši gada otrajā pusē, kad Amigo sāka aktīvāk piedāvāt savu starptautisko zvanu tarifu, kurš dod iespēju zvanīt uz jebkuru valsti pasaulē par vienādu un īpaši zemu cenu – 9 santīmiem minūtē.

"Apskatot pagājušā gada datus par Amigo lietotāju veiktajiem starptautiskajiem zvaniem, īpaši izceļas Latgales reģions. Ja citos reģionos zvanu skaita pieaugums nav izteikts, tad šobrīd no Rēzeknes un Daugavpils uz ārzemēm zvana tikpat daudz kā no Rīgas. Priecājamies, ka mūsu piedāvājums ir bijis īpaši novērtēts, it sevišķi Daugavpilī, kuras iedzīvotāji pagājušajā gadā ir ņēmuši aktīvu dalību visās Amigo rīkotajās akcijās sākot no "Amigo Outlet" līdz telefonu akcijai pirms Ziemassvētkiem," norāda SIA ZetCOM valdes priekšsēdētājs
Artūrs Freimanis.



Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)