Banner 980x90

RTA piedalās telpu futbolā

27. oktobrī Ludzā notika Jakova Locova piemiņas kausa izcīņa telpu futbolā. Turnīrā piedalījās septiņas komandas no Latgales reģiona (no Ludzas, Zilupes, Preiļiem, Rēzeknes). 

Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas (RTA) komanda ieguva pirmo vietu apakšgrupas spēlēs un turpināja cīņu par godalgām. 

Diemžēl RTA futbolistiem neizdevās iekļūt finālā, bet tomēr spraigā cīņa ar rezultātu 3:2 tika pārspēta Zilupes komanda un izcīnīta 3.vieta.

Komandā spēlēja: Endijs Romanovs (kapteinis), Vladislavs Jakimovs, Vitālijs Belasovs, Armands Arbidāns, Andris Seleckis (vārtsargs), Klāvs Sveķis, Uģis Meiers, Aleksejs Groznovs, Edgars Arsentjevs. Simboliskajā izlasē par labāko uzbrucēju tika atzīts Klāvs Sveķis (no komanda RTA).

Novēlam veiksmi arī turpmākos turnīros!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)