Banner 980x90

Skolēnu pārvadāšanai Rēzeknes 2.vidusskolas pārbūves laikā maina autobusu maršrutu

Rīga, 4.janv., LETA. Lai atvieglotu Rēzeknes 2.vidusskolas skolēnu nokļūšanu citā mācību iestādē remonta laikā, no 7.janvāra nolemts mainīt 21.autobusa maršrutu, aģentūru LETA informēja pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs Kārlis Pozņakovs.

Lēmumu pieņēmusi Rēzeknes domes Pasažieru pārvadājumu plānošanas konsultatīvā padome, balstoties uz iedzīvotāju iesniegumu, kurā izteikts lūgums uz Rēzeknes 2.vidusskolas remonta periodu organizēt pilsētas autobusu skolēnu nogādāšanai līdz Rēzeknes 5.vidusskolai.

Proti, kamēr Rēzeknes 2.vidusskolā notiek remontdarbi, maršruts 21.maršruta autobuss, kas no pieturas "Vipinga" darba dienu rītos startē plkst.7.30, pārvietosies pa Rūpnīcas ielu, nevis Maskavas, kā tas bija ierasts. Pieturā pie 5.vidusskolas autobuss ieradīsies plkst.7.50.

Rēzeknes 2.vidusskolas pārbūves darbus veic SIA "Latgalija", un līguma summa sasniedz 3,685 miljonus eiro.

Remonta laikā 2.vidusskolas personāls un 1.-4.klases turpina mācības turpat - izremontētajā trīs stāvu korpusā, 5.-9.klases un personāls pārcelts uz 5.vidusskolas telpām, bet 10.-12.klases un personāls atrodas 3.vidusskolā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)