Banner 980x90

Ugunsgrēkā Rēzeknes novadā nodegusi dzīvojamā māja

Rīga, 16.maijs, LETA. Aizvadītajā naktī ugunsgrēks Rēzeknes novadā nopostījis dzīvojamo māju, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Izsaukumu uz ugunsgrēku Rēzeknes novada, Maltas pagastā VUGD saņēma plkst.2.37. Ugunsdzēsējiem ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg divstāvu dzīvojamā māja 150 kvadrātmetru platībā.

Plkst.5.12 ugunsgrēks tika lokalizēts. Pašlaik turpinās tā dzēšana.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, dvielis, salmi, kūla, koka celms, griestu lampa, tējkanna, elektrosadales skapis, mežs, divas vieglās automašīnas, ēkas jumts, dārza māja, saimniecības ēka un divos gadījumos bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Palīdzot bezpalīdzīgā stāvoklī nonākušiem dzīvniekiem, ugunsdzēsēji glābēji Liepājā un Rīgā no koka nocēla kaķus, Siguldā atbrīvoja dzīvojamās mājas loga atvērumā iesprūdušu kaķi, Rīgā atbrīvoja ēkas ventilācijas šahtā iestrēgušu putnu, bet Aizkrauklē notvēra sabiedriskā ēkā ieklīdušo čūsku un palaida to brīvībā mežā.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 66 izsaukumus - 32 uz ugunsgrēku dzēšanu un 23 uz glābšanas darbiem, bet 11 no izsaukumiem bija maldinājumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)