Banner 980x90

Zemledus makšķerēšanas sacensības Pušā

Svētdien, 14.aprīļī, uz Pūša ezera notika Pušas un Maltas pagasta zemledus makšķernieku sacensības, kur makšķernieki sacentās vairākās nominācijās, pilsētas informācijas portālu Rezekne24.lv informēja Pušas tautas nama vadītāja Mārīte Krasnobaja.

Makšķernikei savā starpā sacentās vairākās nominācijās: "Lielākais loms", "Mazākā zivs" un "Lielākā zivs".

Vislielākā konkurence bija vērojama tieši nominācijā "Mazākā zivs", kur savā starpā sacentās divi Maltas un Pušas pagasta iedzīvotāji, tomēr par uzvarētāju kļuva pušānietis Jānis Dzenis, kurš noķēra 1,5 centimetrus lielu zivtiņu.

"Lielākais loms", pirmā un trešā vieta, aizceļoja uz kaimiņu pagastu – Maltu, savukārt par 2. vietas ieguvēju kļuva pušānietis Aleksandrs Kudrjašovs.

Lai arī pēc makšķernieku teiktā diena nebija īpaši veiksmīga lielam lomam, tomēr neviens dalībnieks neizpalika bez gandarījuma sajūtas, saņemot gan balvas, gan pateicības rakstus.

Pušas ezers arī nākamgad gaida zemledus makšķerniekus, lai visi kopā lietderīgi pavadītu brīvo laiku, atpūstos un pierādītu savu veiksmi lielā loma iegūšanā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)