Banner 980x90

Aicina pieteikties Rēzeknes pilsētas svētku gājienam "Pilsēta ar rozi matos"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
No svētdienas, 24.jūlija, līdz svētdienai, 31.jūlijam, Rēzeknē svinēsim trīskāršos svētkus - notiks Eiropas tautu festivāls, Starptautiskais etno festivāls "Gosti" un Rēzeknes pilsētas svētki, pilsētas informācijas portālu Rezekne24.lv informē pašvaldības aģentūras "Rēzeknes Kultūras un tūrisma centrs" reklāmas speciāliste Maija Upeniece.

Sestdienas vakarā, 30.jūlijā.plkst.20.00 aicina piedalīties tradicionālajā Rēzeknes svētku gājienā uzņēmējus, firmas, biedrības, sabiedriskās organizācijas, pašvaldības iestādes un kolektīvus.

2016. gada svētku un gājiena moto ir "Pilsēta ar rozi matos". Viena no Rēzeknes leģendām vēsta par princesi Rozi, kura joprojām mīt pilskalna dzīlēs un gaida drosmīgu, aktīvu, mērķtiecīgu un mīlošu izredzēto, kurš palīdzēs rast laimi savā pilsētā. Savukārt pagājušā gadā Rēzeknes jubilejas svētkos saņēmām īpašu muzikālo sveicienu – Jāņa Lūsēna un Guntara Rača dziesmu "Pilsēta ar rozi matos". Dziesmā ieskanas Rēzeknes sirdspuksti, kur katram iedzīvotājam rodama dziesma azotē, pilsēta, kas mūžam staro, būdama Latgales un pasaules vidū, tagadnes un nākotnes vidū, atbalsojoties katra rēzeknieša dvēselē kā pilsēta ar rozi matos.

Rēzeknes svētku gājienā būt radošiem un vizuāli atklāt Rēzeknes sirdspukstus.

Pieteikšanās gājienam līdz pirmdienai, 25.jūlijam, nosūtot aizpildītu pieteikšanās anketu uz e-pastu: gajiens2016@inbox.lv.

Pieteikuma anketu skatīt šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)