Banner 980x90

Apvieno visus savus kredītus vienā

Kad dzīve krāsojas rožainās krāsās, domājot par savu un ģimenes labklājību daudzi aizņemas naudas līdzekļus, lai iekārtotu mitekli, izremontētu lauku māju, uzsāktu savu biznesu vai realizētu citu sen lolotu sapni. Iespējams, tas ir nevainīgs patēriņa kredīts auto remontam, ar kuru vairs nespēj tikt galā? Bet ko darīt, ja plānotie ienākumu avoti zūd un vairs nespēj segt parādus bankās? Daudzie kredīti rada apjukumu ne tikai dažādo maksājumu grafiku dēļ, tie kopā var sastādīt arī prāvu naudas summiņu to kredītu dēļ, kuri ir izsniegti uz paaugstinātām procentu likmēm, kā tas bieži vien ir ātro kredītu gadījumā. Ko darīt, ja esi nokļuvis bezizejas situācijā, kurā ienākumi vairs nespēj segt izdevumus?

Šādā situācijā kredītu apvienošana jeb pārkreditēšana var palīdzēt. Kredītu apvienošana palīdz refinansēt visus esošos kredītus, noformējot tos kā vienu, tādējādi samazinot kopējo procentu likmi un pagarinot atmaksas termiņu. Daudz ērtāk un pārskatāmāk pārvaldīt savas finanses varēsi tad, ja katru mēnesi būs jāveic viens vienīgs kredītmaksājums vairāku citu vietā. Tāpat kedītu apvienošana pozitīvi ietekmēs aizņēmēja kredītvēsturi. Šis faktors var nospēlēt būtisku lomu brīdī, ja plānosi aizņemties vēl kādreiz. Daudzie kredīti ar kavētiem maksājumiem var slikti izskatīties kredītvēsturē, līdz ar to aizdevējiem tas var radīt papildus aizdomas uz aizdevuma risku maksātnespējai.

Ja gadījusies situācija, ka vairākiem kredītiem maksājumu termiņu kavēšanas brīdī jau sākusies soda procentu aprēķināšana, apvienojot  kredītus vienā, būs iespēja apstādināt šo procesu, kā arī izlīdzināt kopējo maksājumu uz ilgāku laika posmu. Arī tādi aizdevumi, kā patēriņa kredīts auto remontam var tikt segts ar kredītu apvienošanu.

Kredītu apvienošanu jeb pārkreditāciju piedāvā vairāki nebanku un banku sekora aizdevēji, ar kuru piedāvājumiem ērti var iepazīties jebkurā kredītu risinājumu salīdzināšanas protālā, tādā kā Netcredit.lv. Pārkreditācija Tev ļaus:
• pagarināt kredīta termiņu;
• aizņemties papildus summu parādu segšanai;
• iegūt pozitīvu kredītvēsturi;
• saņemt "brīvdienas no kredīta maksājumiem";
• viegli un ērti pārvaldīt kredītu ikmēneša masājumus;
• ietaupīt līdzekļus līdz pat četrām reizēm, iegūstot izdevīgāku procentu likmi;
• apvienot līdz pat 7 kredītiem;
• iegūt jaunus sev izdevīgākus kredīta atmaksas noteikumus;
• dzēst ātro kredītu milzīgās procentu likmes, neiedzīvojoties lielākos parādos.
 
 Piesakies kredītu apvienošanai jau šodien? Kā to izdarīt?
Ir pāris vienkāršu soļu, kas ļaus visus Tavus kredītus apvienot vienā ērtā maksājumā:
1. noskaidro visu savu kredītu atlikušos maksājumus un sarēķini to vienā summā;
2. piesakies aizdevumam jebkurā pārkreditēšanas iespējas piedāvājošā banku vai nebanku sektora uzņēmumā, aizpildi anketu un norādi datus par visiem kredītiem, kurus esi nolēmis apvienot;
3. paraksti līgumu un pēc tā apstiprināšanas aizdevējs pārskaitīs naudu visiem kreditoriem, kurus būsi norādījis anketā, tādējādi sedzot līdzšinējos maksājumus;
4. ik mēnesi veic maksājumu par vienu apvienoto kredītu.

Prasības aizņēmējam 
Lai apvienotu kredītus, aizdevēji ir izstrādājuši vienotu modeli, kurā ietilpst arī elementāras prasības personai, kura vēlas apvienot kredītus.
• pastāvīgi un pārbaudāmi ienākumi;
• nav parādsaistību pie citiem kreditoriem, kuri nav norādīti pieteikuma anketā;
• ir patstāvīga dzīvesvieta Latvijā.

Atsevišķiem uzņēmumiem ir iespējamas savas individuālas prasības aizņēmējam.
 
Lai iepazītos ar pārkreditēšanas iespējām, iesakām pārbaudīt sev piemērotākos piedāvājumus kredītu salīdzināšanas portālā Netcredit.lv, kur tabulas veidā uzskaitīti visi Latvijā reģistrētie kreditori, kuri piedāvā arī kredītu apvienošanas iespēju. Starp citu, tur viegli atrodams arī visu citu veidu  kredītu salīdzinājums. Piemēram, patēriņa kredītu salīdzinājums noderēs brīdī, ja nākamreiz vēlēsies aizņemties finansiālos līdzekļus kādam mērķim. Ar Netcredit.lv tas būs ātri, ērti un – galvenais – gudri.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)