Banner 980x90

Augsti kvalificēts dermatologs pieejams arī Rēzeknē

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ikviens cilvēka orgāns kādā brīdī var būt izšķiroši nozīmīgs, jo katra mūsu ķermeņa daļa ietekmē pārējās un var mainīt kopējo veselības stāvokli. Īpaši jāatzīmē āda kā lielākais ķermeņa orgāns, kas pelnījusi tieši tādas pašas rūpes kā, piemēram, zobi. Diemžēl, par to, cik svarīga ir āda cilvēka veselības nodrošināšanā, ikdienā aizdomājamies reti. 

Āda ir kā signāllampiņa automašīnā – tiklīdz ir jebkādas novirzes no normas, tā sāk signalizēt un aicina pievērst uzmanību, vien šīs zīmes jāprot nolasīt. Parasti labākie profesionāļi, kas precīzi nosaka saslimšanu diagnozi, atrodas galvaspilsētā, taču ko darīt, ja nepieciešams izcils dermatologs Rēzeknē

Dermatologa apmeklējumam vajadzētu būt obligātam 
Gana bieži tādas saslimšanas kā kārpas, izaugumi, ieauguši nagi rada diskomfortu un kaunu un traucē sabiedrisko dzīvi. Šīs kaites var piemeklēt jebkuru, jo tiek pārnēsātas gan vīrusu formā, gan saskaroties, gan nepietiekamas higiēnas dēļ. Rēzekne un tās iedzīvotāji var justies droši, jo augsti kvalificēti profesionāļi šādos gadījumos var palīdzēt, nozīmējot efektīvāko ārstēšanu, tāpēc ir noteikti vērts izmantot prof. Jāņa Ķīša estētiskās dermatoloģijas klīnikas izbraukuma konsultācijas Rēzeknē un uzklausīt pieredzes bagātu profesionāļu ieteikumus un padomus, kas spēj atvieglot dzīvi un būtiski uzlabot tās kvalitāti. 

Vesela āda ir fundamentāli svarīgi, jo āda ne tikai vada termoregulācijas procesus un pasargā no traumām, bet arī atbild par mūsu emocionālo stāvokli. Īpaši, ja jāstrādā ar cilvēkiem, piemēram, apkalpojošajā nozarē, skolā vai biznesa vidē; ja neērtību rada uz rokām izveidojušies ādas izaugumi vai vasarā uzvilkt apavus bez purngala kavē ieauguši nagi. Šajos gadījumos nevajag kautrēties un jāvēršas pie zinoša dermatologa, lai pēc iespējas ātrāk varētu atgūt pārliecību pār sevi. Prof. Jāņa Ķīša dermatoloģijas klīnikas speciālisti ir labākā izvēle, lai izārstētos ātri un efektīvi! 

Kāpēc izvēlēties Prof. Ķīša klīniku? 
Klīnikas un speciālistu profesionalitāti un spējas apliecina prof. Jāņa Ķīša 35 darba gadu stāžs un vairāk nekā 30 000 apmierinātu pacientu. Tā ir apjomīga pieredze, kas ļāvusi izvirzīties citu dermatologu vidū. Tāpat piedzīvoti 30 gadi klīnisko pētījumu veikšanā, sadarbojoties ar tādiem zīmoliem kā "Madara" un veicot nozīmīgus atklājumus psoriāzes pētīšanā. Profesors ir izvēlējies padarīt pieejamas konsultācijas Latvijas reģionu iedzīvotājiem vairākās pilsētās, kuru skaitā ir arī Rēzekne, apliecinot vēlmi sniegt ikvienam Latvijas iedzīvotājam labāko iespējamo diagnostiku un ārstēšanu. 

Ādas saslimšanas visbiežāk rodas stresa, nesabalansēta, nepilnvērtīga uztura un mazkustības rezultātā. Daļa slimību ir iedzimtas vai rodas vīrusu ceļā. Svarīgi apmeklēt speciālistus laikus, jo "ielaistu" slimību gadījumā ārstēšana var būt ilgāka, dārgāka un sarežģītāka. Klīnika lepojas ar to, ka spēj redzēt un izārstēt slimības cēloņus, ne tikai cīnās ar sekām, jo viens no pamatpostulātiem ir uz pacientu skatīties kopainā, izvērtējot dzīvesveidu, ēšanas paradumus, slimības vēsturi u.tml. 

Iespaidīgi un inovatīvi tehnoloģiskie risinājumi
Mūsdienīgi tehnoloģiskie risinājumi un inovatīvas ārstniecības programmas viennozīmīgi ir efektīvas ārstēšanas pamatā. Prof. Jāņa Ķīša klīnikā Rīgā pacientiem piedāvā dažādas manipulācijas un procedūras:
• lāzerterapiju asinsvadu likvidēšanai un rētu apstrādei, 
• ķirurģiskās manipulācijas, 
• biopsiju, 
• ādas veidojumu izgriešanu, 
• aukstuma terapijas procedūru jeb krioterapiju, 
• un daudzas citas. 

Klīnika ir līderis krioterapijā visā Baltijā, un pacientiem pieejama Baltijas reģionā vienīgā CoolSculpting iekārta, kas palīdz atbrīvoties no liekajiem taukiem, izmantojot aukstuma terapiju jeb kriolipolīzi. Tas ir unikāls un ārkārtīgi efektīvs veids, kā atbrīvoties no liekajiem taukiem, jo rezultāts ir līdzvērtīgs ķirurģiskajām manipulācijām. Visas procedūras un manipulācijas tiek veiktas Rīgā. 

Savlaicīga diagnostika ietaupa naudu un laiku! 
Lai nebūtu jāslimo, jātērē līdzekļi reizēm tik ļoti laikietilpīgajam ārstniecības procesam, drošāk ir reizi gadā profilaktiski veikt pārbaudi. Pieteikties vizītei iespējams klīnikas mājaslapā dermatlologs.com vai zvanot 28699111. Prof. Ķīsis ikmēneša izbraukuma konsultācijas Rēzeknē sniedz 18. novembra ielā 41. 

Izmantojiet šo lielisko iespēju un pārliecinieties par savu veselību pie augstākā līmeņa profesionāļiem tik tuvu mājām – Rēzeknē!
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)