Banner 980x90

Higiēnas serviss Rēzeknē: uzlabot uzņēmuma tēlu ir vienkārši!

Foto: Berendsen.lv
Foto: Berendsen.lv
Uzņēmuma rūpes par darbiniekiem un apmeklētājiem nosaka detaļas: brīvi pieejams dzeramais ūdens, kafijas un našķu krājumi biroja virtuvē, komfortablas mēbeles un arī labierīcību komforts un higiēna. Lai tualetes telpas atbilstu moderniem tīrības standartiem, tam nepieciešama lielāka uzmanība nekā tikai regulāra ziepju un tualetes papīra nomaiņa. Lasiet šajā rakstā par to, kā profesionāls higiēnas serviss var uzlabot darba vidi jūsu uzņēmumā!

Kam jārūpējas par labierīcību higiēnu?
Daļā uzņēmumu ir sava apkopēju komanda, daļa – izmanto uzkopšanas ārpakalpojumu. Profesionāli apmācīti apkopēji spēj nodrošināt perfektu tualetes telpu tīrību, taču šis darbs kļūst daudz ātrāks un lētāks pasūtītājiem, ja labierīcības ir aprīkotas ar mūsdienīgām higiēnas precēm, kas neļauj netīrumiem, mikrobiem un nepatīkamām smakām dominēt telpā. Izmantojot higiēnas servisu, var sasniegt vairākus mērķus vienlaicīgi: 
• labierīcībās vienmēr būs patīkami atrasties;
• telpu uzkopšana būs ātra un vienkārša;
• uzņēmuma tēlam nekaitēs neatbilstošs higiēnas līmenis.

Šāds pakalpojums mūsdienās ir pieejams ne tikai galvaspilsētā – kopš 2019. gada janvāra arī Rēzeknes uzņēmumi un publiskā sektora iestādes var izmantot higiēnas servisu pilnā apjomā. Pakalpojumu piedāvā "Berendsen" – uzņēmums, kas specializējas mūsdienīgos higiēnas risinājumos.

11 higiēnas preces 100% tīrībai tualetes telpā
"Berendsen" higiēnas serviss – tas ir labierīcību aprīkojuma komplekts, kurā ietilpst viss, kas var būt nepieciešams, apmeklējot tualeti:
• kokvilnas un papīra dvieļu turētājs;
• salvešu un tualetes papīra turētājs;
• roku dezinfekcijas līdzeklis;
• putu ziepju dozators;
• Clean Seat līdzeklis poda sēdvirsmas dezinficēšanai;
• Lady Care tvertne sieviešu higiēnas preču atkritumiem;
• atkritumu tvertne;
• gaisa atsvaidzinātājs;
• tualetes birste.

Preces ir pieejamas astoņos krāsu toņos, ko ir viegli pieskaņot dažāda dizaina tualetes telpām. Aprīkojums veido gaumīgu, neuzbāzīgu ansambli, kas vienlīdz labi izskatās gan modernas kafejnīcas, gan bankas vai pašvaldības tualetē.

"Berendsen" nodrošina ne tikai efektīvu, bet arī dabai un cilvēkam draudzīgu labierīcību higiēnu, jo putu ziepju sastāvā neietilpst agresīvas vielas. Piemēram, "Berendsen" gaisa atsvaidzinātājs darbojas kā smakas neitralizējošs līdzeklis, kas izplatās gaisā bez mehāniskas piepūles, pretstatā ierastajiem aerosoliem. 

Turētāju konstrukcija ir balstīta uz zero waste principu – papīrs un salvetes tiek izlietoti līdz pēdējai loksnei, un putu dozators precīzi regulē nepieciešamo putu apjomu efektīvai roku mazgāšanai. Pateicoties tam, higiēnas servisa lietotāji ir ieguvēji divreiz – viens preču komplekts kalpo ilgāku laika periodu un izmaksā mazāk.

Foto: Berendsen.lvFoto: Berendsen.lv


Ko ietver pilns higiēnas serviss?
"Berendsen" nav higiēnas aprīkojuma pārdevējs, tas īsteno citu modeli klientu apkalpošanā – aprīkojuma nomu. Iznomāt iespējams gan atsevišķas higiēnas preces, piemēram, dvieļu turētāju un gaisa atsvaidzinātāju, gan pilnu preču komplektu no 11 sastāvdaļām. Salīdzinājumā ar patstāvīgu higiēnas preču iegādi un apkopi, nomas servisam ir vairākas priekšrocības:
• "Berendsen" uzņemas pilnu atbildību par pasūtīto preču piegādi un montāžu;
• uzņēmuma speciālisti regulāri nomaina turētāju uzpildes materiālus vai piegādā uzpildei nepieciešamos materiālus (atkarībā no nomātā produkta tipa);
• visai "Berendsen" produkcijai regulāri tiek veiktas kvalitātes pārbaudes, tāpēc pie patērētāja nonāk tikai kvalitatīvas, lietošanai piemērotas higiēnas preces.

Pateicoties pārdomātam loģistikas tīklam, "Berendsen" nodrošina regulāru higiēnas preču piegādi un apkopi piecās Latgales pilsētās: Rēzeknē, Daugavpilī, Jēkabpili, Preiļos, Līvānos. Ir pagājis laiks, kad jaunākās tehnoloģijas un inovatīvi risinājumi reģionos bija tikpat kā nepieejami – tagad ikviens uzņēmums Rēzeknē, Daugavpilī, Jēkabpilī, Preiļos vai Līvānos var nodrošināt saviem darbiniekiem un klientiem pasaules līmeņa komfortu tualetes telpās. 

Higiēnas serviss ļauj uzticēt rūpes par labierīcību tīrību profesionāļiem, lai jūs paši varētu risināt svarīgākus un patīkamākus uzdevumus. Piesakieties pakalpojumam "Berendsen" mājaslapā un uzziniet, ko nozīmē 21. gadsimta pieeja higiēnai!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)