Banner 980x90

Laiks domāt par Valentīndienu: 5 dāvanu idejas viņai un viņam

Savas rūpes un mīlestību mīļotajam cilvēkam droši varam izrādīt katru dienu. Tomēr ir dienas, kas ir īpašākas par citām. Lai gan Valentīndienas tradīcija nāk no ārzemēm, Latvijā tā ir stabili iesakņojusies. Valentīndienā ierasts pārsteigt un iepriecināt mīļoto cilvēku. Kā to izdarīt? 

Esam apkopojuši dažas idejas no dāvanu servisa "Lieliska Dāvana" plašā klāsta, kas jums var noderēt, lai iepriecinātu savu otro pusīti. Gan šīs, gan citas Valentīndienas dāvanas ērti un ātri varat iegādāties https://www.lieliskadavana.lv/davanas-valentindiena

Valentīndienas dāvanas viņai


• Romantiska atpūta SPA viesnīcā
Tā būs klasiskā stilā ieturēta romantiska dāvana Valentīndienā. SPA viesnīca sniegs gan romantisku vidi, gan noskaņu, gan iespēju izbaudīt relaksējošas procedūras. Ja sen nav sanācis kopīgi atpūsties divatā, tad Valentīndiena ir īstā reize, kad mīļotajai noorganizēt šādu jauku pārsteigumu.

• Restorāna apmeklējums
Vakariņas ārpus mājas tik tiešām piestāv Valentīndienai. Varat palutināt mīļoto, lai nav jādomā par maltītes gatavošanu un netīrajiem traukiem. Viņai būs iegansts izņemt no skapja skaisto kleitu, uzlikt rotas, ko ikdienā nemēdz nēsāt. Labu restorānu klāsts gan Rīgā, gan citās pilsētās ir liels, atliek tikai izvēlēties kaut ko savai gaumei un iespējām atbilstošu.

• Romantiska fotosesija pārim
Jā, mēs zinām, ka vīriešiem nepatīk fotografēties. Bet šī ir reize, kad var nedaudz atkāpties no saviem principiem un sniegt mīļotajai to prieku tikt pie profesionālām un romantiskām bildēm ar savu mīļoto vīrieti. Bildes varēsiet izgatavot lielākā formātā un novietot mājoklī. Ja plānojat kāzas, tad bildes noderēs dekorācijām vai ielūgumiem.

• Brīvdienas kādā Lietuvas vai Igaunijas pilsētā
Ceļojumam ne vienmēr jābūt dārgam vai tālam. Tepat kaimiņvalstīs ir skaistas pilsētas, ko vēl neesat redzējuši. Aizbrauciet un nedēļas nogali pavadiet kā iemīlējies tūristu pāris, kas klīst pa ieliņām, sēž kafejnīcās, izbauda parkus un arhitektūru, apskata muzejus, nakšņo viesnīcā. 

• Latvijas vīnu degustācija
Ja esat vīna cienītāji, tad var mīļoto sievieti uzaicināt uz Latvijas vīnu degustāciju. Būsiet pārsteigti, cik daudz pie mums ir labu un izsmalcinātu vīnu, par kuru garšas niansēm un tapšanu uzzināsiet no zinošiem meistariem. Tas būs lieliski pavadīts vakars vīnu un vienam otra sabiedrībā.

Valentīndienas dāvanas viņam


• Kino apmeklējums
Laba filma, uzkodas un mīļotā pie sāniem – tas izklausās pēc lieliska Valentīndienas randiņa, kas neprasīs lielus izdevumus, bet sniegs patīkamas emocijas un kopā būšanu. Ieskaties jaunāko filmu sarakstā un izvēlies kaut ko, kas būs abiem pa prātam!

• Ziemas izpriecas uz kalna 
Ja viņš ir aktīvas atpūtas cienītājs, tad droši var aizvest viņu uz kādu slēpošanas kalnu. Valentīndiena iekrīt laikā, kad parasti vēl ir gana auksts un zemi klāj kārtīga sniega sega. Tā būs iespēja jums pavadīt kopā laiku svaigā gaisā un aktīvās nodarbēs. Vai nav romantiski?

• Sāls istabas apmeklējums
Ziema ir pārbaudījums imunitātei. Varat izvēlēties dāvanu, kas apvieno gan kopīgu atpūtu, gan imunitātes stiprināšanu. Sāls istaba labvēlīgi iedarbojas uz elpceļiem, stiprina imunitāti, palīdz tiem, kuriem ir hroniskas kaites. Tajā pašā laikā sāls istabā var relaksēties, atpūsties, baudīt labu kompāniju vai lasāmvielu.

• Kopīgs pirts rituāls latviskā garā
Pirts ir laba vieta, kur sasildīties, izbaudīt latviskos rituālus, kas attīra ķermeni un prātu. Tas būs gan noderīgi, gan relaksējoši, gan romantiski.

• Muguras masāža vīrietim
Mugura un kakls ir tās ķermeņa zonas, kas visvairāk izjūt saspringumu. Varat palutināt mīļoto vīrieti ar muguras masāžu, kas noteikti uzlabos viņa pašsajūtu un mazinās stresu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)