Banner 980x90

Līdz novembrim "Rēzeknes satiksmei" piegādās jaunus elektroautobusus

Jelgava, 10.jūl., LETA. Plānots, ka līdz novembrim SIA "Rēzeknes satiksme" saņems jaunus elektroautobusus, kas nodrošinās pasažieru pārvadāšanu pilsētā, aģentūra LETA uzzināja pilsētas pašvaldībā.

Uzņēmuma vadība viesojusies Čehijas ražotnē "SOR Libchavy", kur tika pārbaudīta pirmā autobusa gatavība ekspluatācijai. Pārbaudīti izmēru ievērošanas parametri, galvenie mezgli, agregāti, elektronika, veikts arī testa brauciens.

"Kopumā var teikt, ka ražošanas temps mūs priecē, tas ir elektrobusus piegādās noteiktajā termiņā - līdz novembrim. Paralēli tam mūsu uzņēmuma teritorijā tiek sagatavota uzlādes stacija. Jau saņēmām divas uzlādes ierīces, vēl divas gaidām mēneša beigās, tad sāksies montāža," skaidroja "Rēzeknes satiksmes" vadītājs Jevgēnijs Koršenkovs.

Elektroautobusos ir 26 sēdvietas, 42 stāvvietas. Transportlīdzekļi tiks aprīkoti ar visām modernākajām tehnoloģijām - videonovērošanu, bezvadu internetu, informācijas tablo un citām ierīcēm.

Četrus autobusus uzņēmums iegādāsies, īstenojot projektu "Videi draudzīga Rēzeknes pilsētas sabiedriskā transporta attīstība", kura kopējās izmaksas ir 1 620 000 eiro, no tiem 1 360 000 eiro - Kohēzijas fonda finansējums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)