Banner 980x90

Pašvaldība galvos 880 000 eiro aizņēmumu "Jēkabpils siltumam"

Jēkabpils pašvaldības galvos 880 000 eiro aizņēmumu savai kapitālsabiedrībai SIA "Jēkabpils siltums", lēmusi pilsētas dome. Kredīts uzņēmumam nepieciešams, lai īstenotu projektu "Siltumapgādes pārvaldes un sadales sistēmas efektivitātes paaugstināšana Jēkabpils pilsētā, Tvaika ielas rajonā".

Rīga, 1.nov., LETA. Jēkabpils pašvaldības galvos 880 000 eiro aizņēmumu savai kapitālsabiedrībai SIA "Jēkabpils siltums", lēmusi pilsētas dome. Kredīts uzņēmumam nepieciešams, lai īstenotu projektu "Siltumapgādes pārvaldes un sadales sistēmas efektivitātes paaugstināšana Jēkabpils pilsētā, Tvaika ielas rajonā". Aizņēmumu Valsts kasē vai citā kredītiestādē uzņēmums plāno ņemt uz desmit gadiem. Kredītu paredzēts izņemt, sākot ar 2019.gada decembri. Aizņēmuma atmaksu dome garantēs ar pašvaldības budžetu.  Saskaņā ar uzņēmuma iepirkumu būvdarbus nodrošinās SIA "Hektors", līguma summa pārsniedz 1,4 miljonus eiro. "Firmas.lv" dati liecina, ka "Jēkabpils siltuma" apgrozījums pērn bijis 3,489 miljoni eiro, bet zaudējumi sasnieguši 318 348 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)