Banner 980x90

Rēzeknē ar dažādiem pasākumiem atzīmēs Lāčplēša dienu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Tradicionāli 11.novembrī Rēzeknē, pieminot Latvijas brīvības cīnītājus, Rēzeknē notiks lāpu gājiens un svecīšu iedegšana Miera ielas kapos, pilsētas informācijas portālu Rezekne24.lv informē Rēzeknes pašvaldības aģentūras "Rēzeknes Kultūras un tūrisma centrs" reklāmas speciāliste Maija Upeniece. 

Sagaidot Lāčplēša dienu, pirmdien, 7.novembrī plkst.11.00 ARCP "Zeimuļs" jaunieši aicina uz karavīru atdusas vietas sakopšanas talku Miera ielas kapos (sliktu laikapstākļu gadījumā iepriekš sazināties pa tālr. 26033202 – Eleonora Ivanova).

Savukārt Valsts robežsardzes koledža 7.novembrī aicina svinēt robežsargu dienu, bet otrdien, 8.novembrī no plkst.10.00 līdz 14.00 Latgales kultūrvēstures muzejā (Atbrīvošanas alejā 102, Rēzeknē) notiks gan svētku sarkanbaltsarkano lentīšu locīšana sadarbībā ar LR Zemessardzi, gan izglītojošas aktivitātes kopā ar Latvijas Jūras spēku flotiles patruļkuģa P-09 "Rēzekne" apkalpes komandu un Jaunsardzes departamenta 2. novada nodaļas jaunsargiem. Pēc tam muzejā turpināsies tematiskā Vēstures mirkļu pietura "No Rēzeknes 9.kājnieku pulka vēstures".

Lāčplēša dienā, 11.novembrī plkst.10.00 kopā ar LR Zemessardzi notiks aizlūgums par Latvijas brīvības cīnītājām Rēzeknes Jēzus sirds katedrālē, bet pēcpusdienā plkst.16.30 gaidāms lāpu gājienā no pieminekļa "Vienoti Latvijai" līdz Miera ielas kapiem un, sveču liesmiņām lāsojot, pieminēsim kritušos karavīrus. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)