Banner 980x90

Rēzeknē būs aplūkojama ārsta Edvarda Baha dzīves veikumam veltītā izstāde

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
No sestdienas, 8.oktobra līdz 10.decembrim Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā "Zeimuļs" būs aplūkojama pirmā pasaulslavenā ārsta Edvarda Baha dzīves veikumam veltītā izstāde "Izzini sevi. Jūties labi. Esi vesels", kas tapusi Latvijā, pilsētas informācijas portāls Rezekne24.lv uzzināja Rēzeknes pilsētas pašvaldībā.

Par godu izstādes atklāšanai plkst.12.00 būs bezmaksas Baha ziedu terapijas seminārs.

Angļu ārsts Edvards Bahs savas dzīves laikā, strādājot par ķirurgu, bakteriologu, imunologu un homeopātu, secināja, ka cilvēka pašsajūta būtiski ietekmē viņa imunitāti, kā arī apzinājās, ka bieži vien nomierinoši vārdi "Nebaidies! Būs labi! Esi drosmīgs! Piedod! Izmet no galvas! Mīli sevi!" ir par maz, lai pacientam palīdzētu. Tāpēc viņš meklēja un atklāja savvaļas augus, kuru dziedinošais spēks spēj atbrīvot no visdažādākajiem postošajiem emocionāliem un prāta stāvokļiem un atjaunot mūsu iekšējo līdzsvaru.

Savu atklājumu – ziedu terapiju – Bahs atstāja mantojumā mums visiem, lai ikviens no mums varētu palīdzēt sev pats un lai mēs varētu dzīvot veseli, laimīgi un stipri. Baha ziedu terapija ir vienkārša un droša lietošanā, tāpēc to savas veselības stiprināšanā izmanto miljoniem cilvēku visā pasaulē.

Šī ir pirmā tik plašā Baha ziedu terapijai veltītā izstāde pasaulē. Krāšņās lielformāta fotogrāfijās ir iespēja apskatīt un iepazīt visus Baha atklātos un ziedu terapijā izmantotos augus, to ārstnieciskās īpašības, uzzināt par Baha ziedu terapijas pamatprincipiem, kā arī ārstniecības līdzekļu pagatavošanas metodēm un lietošanu. Tāpat arī izstādes apmeklētājiem ir iespēja lasīt latviešu valodā izdotās grāmatas par Baha ziedu terapiju. Informācija izstādē pieejama latviešu, angļu un krievu valodā.

Izstādi finansiāli atbalsta: Lielbritānijas labdarības fonds "The Twelve Healers Trust", Ltd "Healing Herbs", SIA "Ziedu enerģija". Izstādi Rēzeknē atbalsta: Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs "Zeimuļs" un biedrība "Rēzeknes Māmiņu klubs".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)