Banner 980x90

Rēzeknes novadā par vienu miljonu eiro pārbūvē trīs grants ceļu posmus

Rīga, 12.sept., LETA. Līdz 2019.gada vasaras beigām Rēzeknes novadā norisināsies trīs grants ceļu posmu rekonstrukcija, kas izmaksās 1 061 504, aģentūra LETA uzzināja novada pašvaldībā.

Augustā AS "Kauno tiltai" veiks ceļa Čornaja-Melnais Dukstigals rekonstrukciju teju divu kilometru garumā, savukārt AS "Ceļi un tilti" remontēs gandrīz četrus kilometrus garu ceļa Hatki-Pustinka posmu. Oktobrī plānots sākt darbus uz ceļa Čapkova-Geikina, kur strādās SIA "Riviera L". Būvuzraudzību visos objektos nodrošina SIA "KEM".

Projektu "Pašvaldības ceļu infrastruktūras uzlabošana Rēzeknes novadā, 1.kārta" pašvaldība realizē ar Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai atbalstu. Tā mērķis ir uzlabot Rēzeknes novada pašvaldības grants ceļu kvalitāti lauku uzņēmējdarbības sekmēšanai un sasniedzamības nodrošināšanai vietējiem iedzīvotājiem.

Projekta attiecināmās izmaksas ir 1 061 504 eiro, piešķirtais publiskais finansējums - teju 955 354 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)