Banner 980x90

Rēzeknes Sporta pārvaldi turpmāk vadīs basketbola treneris Aleksejs Grehovs

Rīga, 15.febr., LETA. Ceturtdien Rēzeknes domes sēdē par Sporta pārvaldes vadītāju apstiprināts basketbola treneris Aleksejs Grehovs, aģentūru LETA informēja domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs Kārlis Pozņakovs.

Pārvaldes vadītāja vakantajam amatam bija pieteikušies septiņi kandidāti, no kuriem Grehova pieteikumu konkursa vērtēšanas komisija atzina par atbilstošāko un virzīja uz domes sēdi.

Grehovs dzimis, audzis un vidusskolu pabeidzis Rēzeknē, savukārt studēt pārcēlies uz Rīgu, kur absolvējis Latvijas Sporta un pedagoģijas akadēmiju, iegūstot izglītības un sporta darba speciālista, sporta skolotāja, basketbola trenera kvalifikāciju. 2011.gadā viņš sācis strādāt Rēzeknes Bērnu jaunatnes sporta skolā par "SK Ezerzeme" galveno treneri, un viņa audzēkņi guvuši ievērojamus panākumus, ieņemot godalgotas vietas gan Latvijas čempionātos, gan arī starptautiskos turnīros.

Par sasniegumiem Grehovam vairākkārt piešķirti Latvijas jaunatnes basketbola līgas labākā trenera apbalvojumi. Profesionālo maģistra grādu izglītības zinātnē un karjeras konsultanta kvalifikāciju treneris ieguvis Rēzeknes Augstskolā.

2018.gadā, domes deputātam Jānim Krišānam (S) kļūstot par parlamentārieti, Grehovs kļuvis arī par Rēzeknes domes deputātu.

Sporta pārvaldes vadītāja amats kļuvis vakants, jo mūžībā aizgājis līdzšinējais pārvaldes vadītājs Nikolajs Krilovs, kurš šai nozarei pilsētā veltījis gandrīz deviņus gadus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)