Banner 980x90

SIA "LanaStyle-S" – permanentā grima kursi, filleru injekcijas, mezodiegi

Paplašinoties skaistumkopšanas nozarei, permanentā grima kursi kļūst arvien pieprasītāki, jo sāk trūkt kvalificētu profesionāļu. Klientes vēlas ne tikai vairot savu skaistumu, bet arī būt drošas, ka saņems kvalitatīvu pakalpojumu. 

Permanentā grima kursi

Paplašinoties skaistumkopšanas nozarei, permanentā grima kursi kļūst arvien pieprasītāki, jo sāk trūkt kvalificētu profesionāļu. Klientes vēlas ne tikai vairot savu skaistumu, bet arī būt drošas, ka saņems kvalitatīvu pakalpojumu. Augstvērtīgi sniegtas procedūras un skaists rezultāts ir garantija, ka kliente būs apmierināta un vēlēsies atgriezties pie meistares, kad būs nepieciešama grima korekcija un atjaunošana. "LanaStyle" mācību centra piedāvājumā ir dažādas apmācību programmas, tostarp arī permanentā grima kursi. Apgūstot kursu, tiek izsniegta licencēta permanentā meikapa un estētiskās dermapigmentācijas meistara apliecība, kas derīga Eiropas Savienības valstīs. Apmācības notiek klātienē, latviešu un krievu valodā, divu mēnešu garumā. Kurss izveidots tā, lai jaunais meistars apgūtu darbam nepieciešamākās iemaņas – ne tikai visu, kas attiecas tieši uz procedūru veikšanu, bet arī speciālistam svarīgas ētikas, mārketinga un saskarsmes kultūras zināšanas. "LanaStyle" permanentā grima kursi ietver praktiskās nodarbības gan ar manekenu, gan modeļiem.

Lasiet vairāk: www.lanastyle.lv

Filleru injekcijas

Viena no populārākajām estētiskās medicīnas procedūrām šobrīd ir filleru injekcijas. Tās ļauj ne tikai izcelt dabisko skaistumu, bet arī novērst ādas novecošanās pazīmes. Nepietiekama uztura, piesārņotas vides un lielas slodzes dēļ āda zaudē dabīgās vielas, kas nodrošina tās veselīgumu. Filleru injekcijas ievada zem ādas dabīgas vielas, kas ļauj atgriezt jauneklīgu un veselīgu izskatu. Uz sejas, kakla vai dekoltē zonā tiek novērstas grumbiņas, nodrošināta ādas mitrināšana un tā atgūst dabisku mirdzumu. Filleru injekcijas ļauj koriģēt lūpu un citu sejas kontūru apjomu, pacelt uzacu līniju, kā arī samazināt rētas. "LanaStyle" veic filleru injekcijas ar "Overage MESO" hialuronskābes gela filleriem no Itālijas. Tie nodrošina ādai mitrināšanu, koriģē sejas formas, uzlabo ādas elastību, piešķir tai veselīgu izskatu. Šie preparāti ir ražoti saskaņā ar Eiropas kvalitātes standartiem un ir sertificēti. Filleru injekcijas procedūras veic speciāliste ar augstāko medicīnisko izglītību.

Lasiet vairāk: www.lanastyle.lv

Mezodiegi

Plašajā skaistuma procedūru klāstā viens no efektīvākajiem novecošanās pazīmju novēršanas līdzekļiem ir mezodiegi. Ar to palīdzību āda tiek stiprināta, tiek atjaunota tās elastība un novērstas grumbas. Mezodiegi ir izveidoti no bioloģiska materiāla, kas ar laiku dabīgi uzsūcas audos, neradot veselības problēmu risku. Tie nerada traucējoša svešķermeņa sajūtu zem ādas un aizsāk dabīgus procesus audos. Pirms mezodiegu uzsūkšanās nostiprinās zemādas struktūra ap tiem, kas ļauj saglabāties efektam arī pēc diegu izzušanas. Tas nodrošina efektu līdz pat trīs gadiem. "LanaStyle" sertificētā speciāliste izmanto 3D mezodiegu metodi. Labāku rezultātu sasniegšanai mezodiegi tiek pielietoti apvienojumā ar mezoterapiju. Tā tiek panākts gan liftinga efekts, gan atjaunojoša iedarbība. Procedūra ir piemērota dažādu izteiktu rievu un grumbu novēršanai starp uzacīm, ap degunu, lūpām, zodu, noslīdējušu uzacu un lūpu kaktiņu pacelšanai, nokarenas sejas un ķermeņa ādas novēršanai. Mezodiegu fizioloģiskā atbilstība cilvēka audiem ļauj izvairīties no alerģiskām reakcijām.

Lasiet vairāk: www.lanastyle.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)