Banner 980x90

Ventspils Augstskolas Informācijas tehnoloģiju fakultāte atzīmē desmit gadu jubileju

Venstpils24.lv
Venstpils24.lv

Ventspils Augstskolas Informācijas tehnoloģiju fakultāte (ITF) atzīmēs savu desmit gadu jubileju, piedāvājot dažādus pasākumus nedēļās garumā, aģentūru LETA informēja augstskola.

2005.gada 1.septembrī svinīgi tika atklāta Ventspils Augstskolas Informācijas tehnoloģiju fakultāte, kura tika izveidota uz jau esošās Ekonomikas un pārvaldības fakultātes Informāciju tehnoloģiju nodaļas bāzes. Šobrīd fakultāte īsteno divas bakalaura studiju programmas "Datorzinātnes" un "Elektronika", kā arī maģistra studiju programmas "Datorzinātnes" un "Elektronika".

Informācijas tehnoloģiju fakultātei ir moderni un plaši aprīkotas mācību laboratorijas, kurās studentiem tiek dota iespēja teorētiskās zināšanas pielietot praksē. Nemitīgi tiek pilnveidotas un uzlabotas jau esošās studiju programmas, kā arī tiek strādāts pie jaunu studiju programmu izveides.

Jubilejas nedēļā tiks aizvadīti dažādi konkursi, kuros varēs piedalīties gan individuāli, gan komandās, iesaistoties gan studentiem, gan pasniedzējiem. Interesentiem būs iespējams piedalīties un pārbaudīt savas prasmes ātrās drukāšanas konkursā, kā arī komandām būs iespējams pārliecināties par savām zināšanām, piedaloties ITF Erudīcijas konkursā.

Ventspils Augstskolas Informācijas tehnoloģiju fakultātes jubileju ir aicināti atzīmēt arī Ventspils skolēni, apmeklējot īpaši veidotas informatīvās lekcijas par datorredzi, kinētiku, robotiku un optiku, kā arī elektroniku un mehāniku.

Jubilejas nedēļas noslēgumā 2.oktobrī Ventspils Augstskolā pulcēsies ITF absolventi, aicinātie viesi, pasniedzēji, studenti un citi interesenti, lai svinīgā pasākumā atzīmētu šo nozīmīgo jubileju, kopīgi atskatītos uz ITF vēsturi un attīstību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)